Ha te is imádod a nyolcvanas éveket, akkor ezt a sminket mindenképpen próbáld ki. Ez a korszak az élénk, sőt harsány színek kavalkádjával teremtett valami elképesztően újat. Most újratöltve még izgalmasabb lesz a végeredmény, ha ötvözöd a krémes textúrákat a fényessel. 

Alapok

Az alapos arctisztítás és hidratálás után egységesítsd bőröd szerkezetét egy, a bőrtípusod szerint választott primerrel. Ezt követően egységesítsd bőröd színét kedvenc folyékony alapozóddal,és finoman púderezd le a T-zónát. Szemöldöködet élénkítsd a hajtöveddel harmonizáló árnyalatú szemöldökceruzával, majd fésüld ki a felesleget. Szemöldökspirállal fésüld enyhén felfelé és kifelé a szemöldöködet, így nagyon trendi, mai lesz.

Egységesítsd bőröd színét kedvenc folyékony alapozóddalForrás: Thinkstock

Smaragdzöld, zafírkék, pink  

Szemhéjad egészére a mélyítővonalig satírozz egy vibráló smaragdzöld szemhéjkrémet. Ebből a fenséges zöld színből, tegyél az alsó szempillasor külső szélére is egy keveset. A szemzugtól az alsó pillatőbe tegyél fényes zafírkék szemhéjpúdert, amit a külső sarkánál moss össze a zölddel. A szemzugtól a szemöldökig tegyél egy kevés pinket és szépen mosd össze a kontúrokat. Ahhoz, hogy a színek vibrálóak legyenek, tegyél egy kevés feketét fent a szempillák tövébe, majd alul húzd ki a vízvonaladat fekete ceruzával.

Smaragdzöld-zafírkék-pink sminkForrás: Thinkstock

Koronázd meg  

Szempilláidat ébenfekete szempillaspirállal koronázd meg. Az arccsontodra tegyél egy pici highlightot, és az arccsont alá egy kis bronzosítót. Ajkadat egy vizes hatású, áttetsző szájfénnyel fesd ki.