Eddig a fehérneműk felsőrészként, illetve ruhaként való használata, majd a felemás cipők viselése volt a legextrémebb irány a street style vonalon, de még a vörös szőnyegen is. Most viszont újítottak a celebek: a fürdőköntös a legújabb trend!

Chrissy Teigen

Ahogy egy köntös alá sem öltözünk fel sokszor, így Chrissy Teigen sem vett semmit a Gucci köntös alá. A selyem hatású nadrág is hozzátett a fürdőszobafílinghez, amit a magassarkúval kompenzált.

Chrissy TeigenForrás: Northfoto

Kesha

Kesha szintén a repülőtéren villantott már komplett éjszakai viseletet, amire a pink szín és a selyem anyag is rájátszott.

KeshaForrás: Northfoto

Salma Hayek

Jöjjön még egy teljes esti ruházat Salma Hayektől. A színésznő Cannes-ban viselte ezt a furcsa színű és mintájú pizsamát, amit Stella McCartney platform cipővel, Gucci táskával és bazári szemüveggel dobott fel. Érdekesen sikerült az összeválogatás, azt meg kell hagyni. 

Salma HayekForrás: Northfoto

Hailey Baldwin

A modell ugyan a klasszikus sort és trikó kombinációt vette fel néhány hónapja sushizni, de az ezekkel kombinált köpeny és az otthoni papucs újfent a kádból kimászó, lefeküdni készülő hatást hozták. 

Hailey BaldwinForrás: Northfoto

Kelly Rowland

Kelly Rowlandnak köszönhetően a köntös a vörös szőnyegre is begyűrűzött. Az énekesnő a Four Seasons hotelben szervezett rendezvényre vette fel ezt a virágos, egyébként gyönyörű selyemköntöst, ami alá nude pizsamát választott. 

Kelly RowlandForrás: Northfoto

Sofia Richie

Lionel Ritchienek már nemcsak a nagyobbik lánya, Nicole igazi divatdiktátor, hanem a kisebbik, a 18 éves is. Sofia láthatóan nem fél bevállalni a legújabb irányzatokat, sőt még rá is tesz egy lapáttal, így a legszélsőségesebb módon viseli ezt a trendet is.

Sofia RichieForrás: Northfoto