Ezért imádjuk a szeplőket! Emeld ki őket a sminkeléskor

szeplő szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szeplős az arcod, akkor ne rejtegesd! Most ráadásul nemzetközi szépségtrend lett, láthattuk az idei párizsi divathéten is, hogy a smink központi elemévé vált a szépségpöttyök kiemelése.

A szeplő most olyannyira vonzó, hogy a kozmetikai cégek kifejezetten szeplők kialakítására, különböző árnyalatú ceruzákat dobtak piacra, hogy akinek nincs, az is tudjon festeni magának. A szeplő az új egyedi kód, hisz minden embernél más színű, formájú, de egy biztos: ártatlanul szexi, kislányosan bájos. Így érdemes még inkább kihangsúlyozni szépségpöttyeidet.

A szeplő most olyannyira vonzó, hogy a kozmetikai cégek kifejezetten szeplők kialakítására különböző árnyalatú ceruzákat dobtak piacra Forrás: AFP

A körültekintő, bőrtípusnak megfelelő arctisztítás, hidratálás után vékony rétegben, kifejezetten az arcra való fényvédővel kend be az arcodat. A szeplős emberek általában világos bőrűek, gyorsabban megpirulnak a napon, ezért magas fényvédővel kell védeniük a bőrüket. Még a smink alatt is, hogy fesztelenül érezzék magukat.

Ahhoz, hogy kiemeld vonzó szépségpöttyeidet, kerüld a vastag alapozókat, inkább válaszd a színezett hidratálókrémeket: a BB vagy CC krémeket. Egységesen vidd fel az arcodra, a legideálisabb, ha kézzel masszírozod a bőrödbe. Ezután finoman púderezd le a T-zónát. Orcáid kiemelésére használj bronzosítót, így a legtermészetesebben tudod hangsúlyozni a szeplőidet, valamint egészségtől ragyogó, napbarnítottabb lesz az arcod.

Hogy kiemeld vonzó szépségpöttyeidet, kerüld a vastag alapozókat! Forrás: Getty Images

A szemkiemeléshez, a természetes hatás fokozására, földszíneket használj. Szempilláidat a végén barna szempillaspirállal fesd ki. Ajkad frissességéhez jó választás egy áttetsző szájfény. Ragyogj természetesen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.