A hét abszolút nyertesei a 70 év felettiek, illetve Abodi Dóra, akinek a ruhájában Carrie Underwood pompázott a CMT Music Awards színpadán. Mutatjuk a részleteket! 

70 év felettiek  

Diane Keaton és Candice Bergen fantasztikusan festettek a vörös szőnyegen. Előbbi a maga különc stílusát hozta, Candice pedig a klasszikusabb vonalat képviselte, de egy extrém nyakláncot azért ő is bevállalt.

Diane Keaton, Candice BergenForrás: AFP, Northfoto

Csipkék  

A csipke még mindig hódít a sztárok körében. Ezúttal Jourdan Dunn viselt egy igencsak élénk színű, merész darabot, míg Nicole Kidman egy szexi feketére szavazott.

Jordan Dunn, Nicole KidmanForrás: AFP

Klasszikus kontra vagány eklektika

Ugyanazon az eseményen mutatott két nagyon is különböző stílust Reese Witherspoon és Emma Stone. Előbbi a letisztult, fekete-fehér eleganciára szavazott, míg Emma Stone egy nagyon különc, eklektikus ruhát viselt.

Emma Stone, Reese WitherspoonForrás: AFP

Magyar siker

Carrie Underwood a CMT Music Awardson három különböző ruhát viselt. Közöttük a legkülönlegesebb az volt, amiben átvette az év legjobb videóklipje díját. Ez ugyanis egy Abodi Dóra-kreáció volt!

Carrie UnderwoodForrás: AFP
Taylor Swift után Gigi Hadid is magyar tervező ruháját viselte
Néhány nappal ezelőtt a világhírű modell és az egyik legkeresettebb reklámarc, Gigi Hadid a magyar tervező, Sándor Szandra, azaz Nanushka ruhájában jelent meg Jimmy Kimmel show-műsorában. De hogyan került magyar tervezésű ruha a sztárra?