Megmentette a 8 éves kisfiú életét Jody Thompson rendőr, majd örökbe is fogadta

Forrás: POTEAU POLICE DEPARTMENT -
adoptálás örökbefogadás rendőrség rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már nem volt szolgálatban Jody Thompson, meghallotta a rádióban, hogy gyermekbántalmazáshoz riasztják a kollégákat. Ő már számos ilyen esetet látott sajnos, ezért jelentkezett egyből segítőnek. Amikor azonban megérkeztek a helyszínre, a rendőrök teljesen megdöbbentek a kisfiú állapotán.

A gyermek csuklója meg volt kötözve, a hátán pedig zúzódások voltak, ráadásul rendkívül sovány volt, mindössze 27 kiló. A 8 éves fiút többféle módon bántották, például hideg vízzel teli szemetes konténerbe hajították.

Nem volt a testén olyan felület, amin ne lett volna zúzódás vagy horzsolás. Ez volt a legrosszabb dolog, amit valaha láttam”

CBS News

Íme, a nagy család! A feleség kezében látható az örökbefogadott kislány, Paizley, közvetlenül alatta pedig a szintén örökbe fogadott John J Forrás: POTEAU POLICE DEPARTMENT

A történet azonban itt még nem ér véget. Hét hónappal később Thompson kapott egy telefonhívást. Kiderült, hogy a fiú édesanyja a börtönben egy kislánynak adott életet. A családot pedig megkérdezték, fel akarják-e nevelni a gyermeket. Másnap már ő is ott élt velük.

Soha életemben nem álmodtam nagy családról, de Istennek más tervei voltak”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.