Nevelt lányát akarta rávenni szexre a Pest megyei férfi

Forrás: Dreamstime -
pedofil pedofilbotrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapest Környéki Törvényszék tárgyalja, annak a Pest megyei férfinek az ügyét, aki a vád szerint a nevelt lányát akarta rávenni a szexre. A vádirat szerint a férfi és a kislány édesanyja 2010 márciusában költöztek össze. A férfi ezután nevelt lányaként gondoskodott párja korábbi kapcsolatából született gyermekéről - írja a Bors.

Az anya, az élettársa és a kislány éveken át aludtak egy ágyban, majd 2013-ban bővítették a házukat, így az akkor 10 éves kislány külön szobába került. Ezután másfél éven keresztül a férfi – míg párja távolt volt – megpróbálta szexuális együttlétre rávenni a kislányt. Mobiltelefonján szexuális tartalmú videókat mutogatott neki – ilyenkor a kislány behunyta a szemét, hogy ne lássa a felvételeket –, valamint többször arra kérte, vegye szájába péniszét. A Bors szerint a férfi még arra is bátorította a kislányt, hogy nézze őt és édesanyját, amint épp szexelnek.

Pedofil férfit buktatott le az áldozatának naplója. Forrás: Dreamstime

A gyomorforgató dolgokat művelő "apa" végül úgy bukott le, hogy az édesanya beleolvasott a férfi üzeneteibe, amelyekből kiderült, hogy szexuálisan zaklatja a lányát. Az anya azonnal a rendőrséghez fordult és feljelentette a férfit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.