Mihalik Enikő piros bikiniben fekszik - Fotó!

Forrás: Playboy -
Mihalik Enikő bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikőt nagyon sok nő irigyelheti: tökéletes testét szebbnél szebb ruhák díszítik egy-egy fotózáson és a világ legszebb tájain járhat. Ezúttal falatnyi bikiniben mutatta meg magát...

Mihalik Enikő remek formában van, de ez nem meglepő. Neki vigyáznia is kell az alakjára, hiszen egy szupermodellnek mindig csúcsformában kell lennie, és ő abban is van! Szerencsére pedig ezt meg is mutatja követőinek, és mivel itt a nyár, mi másban tenné ezt, ha nem bikiniben!

Mihalik Enikő szereti megmutatni magát Forrás: Playboy

A modell egy piros, aprócska fürdőruciban fetrengve készített magáról fotót, ami természetesen nagy sikert aratott a követői körében! A bikini pántja kissé le is csúszott Enikő válláról, valószínűleg sokan sajnálják, hogy nem jobban, de panaszra nem lehet okuk, hiszen volt már olyan is, hogy meztelen melleit is megmutatta a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.