Hihetetlenül hajlékony a 91 éves tornász, Johanna Quaas

Forrás: Youtube/Little Big Shots -
hajlékonyság tornász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha magunk elé képzelünk egy 91 éves nénit, biztos nem arra gondolunk, hogy úgy hányja a bukfenceket, mint egy kisgyermek. Pedig Johanna Quaas képes erre: úgy tornázik, ahogy a fiatalok se!

Kecses mozdulatokkal indult el Johanna Quaas produkciója a Forever Young című műsorban, ahol a 91 éves néni a tornász képességeit mutatta be. A közönség már attól elájult, hogy a néni cigánykerekezett, pedig ez valóban csak a bemelegítés volt!

Hihetetlenül hajlékony a 91 éves tornász Forrás: Youtube/Little Big Shots

A hangos ováció egy pillanatra sem hagyott alább sőt, egyre fokozódott Johanna produkciója alatt. Az elképesztő hajlékonyságával és ruganyosságával bármelyik fiatalt a háta mögé utasítaná, hogy a hozzá korban közelebb állókról ne is beszéljünk! Képességei vitathatatlanok, de persze ehhez nagyon sok gyakorlás kell: 1934 óta foglalkozik tornászással Johanna!

Gáspár Bea állapotán nem segít Győzike: nincs megelégedve kinézetévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170707-gaspar-bea-allapotan-nem-segit-gyozike.htmlGáspár Bea már többször beszélt betegségéről, ami miatt jó pár kilót felszedett magára. Győzike ugyan nem szól érte, de különböző jelzésekből tudja, hogy férje sajnálja, hogy már nem olyan dekoratív.Ez Zsír!--Balázs Klári kiakadt a súlya körüli hisztizés miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170703-balazs-klari-kiakadt-a-sulya-koruli-hisztizesert.htmlBalázs Klári 12 kilótól szabadult meg, és nagyon jól érzi magát a bőrében. Sokan azonban aggódnak érte, ezen pedig kiakadt az énekesnő. Nem érti, mi ez a hisztéria! Ez Zsír!OrigoMichelle Waterson ketrecharcos pucéran pózolt - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170630-michelle-waterson-ketrecharcos-puceran-pozolt.htmlMichelle Waterson ketrecharcosként félelmet kelt az ellenfeleiben, de nemcsak az ügyessége, a teste is döbbenetet okoz: teljesen meztelenül pózolt! Ez Zsír!OrigoBalázs Klári túlságosan lefogyott - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170627-nagyon-lefogyott-balazs-klari.htmlBalázs Klári pályafutása 40 éve indult, és még azóta is tart! Klárika folyamatosan odafigyel arra, hogy folyamatosan megújuljon, és a külsejére is, 12 kilót fogyott, bár sokak szerint túl sokat adott le! Ez Zsír!OrigoGwyneth Paltrow megmutatta bikinis alakját - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170622-gwyneth-paltrow-megmutatta-bikinis-alakjat.htmlItt a nyár, meleg az idő, így nem csoda, hogy az emberek szeretnek bikinire vetkőzni. Sok hazai sztár mellett a külföldiek is így tesznek. Ezúttal Gwyneth Paltrow szabadult meg a ruháitól. Ez Zsír!--Kendall Jenner elképesztően sovány: nincs is dereka - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170622-kendall-jenner-nagyon-sovany.htmlSosem volt súlyfelesleg Kendall Jenneren, mégis úgy tűnik, mintha a modell egyre csak fogyna. Legutóbbi képén elképesztően vékonynak tűnik, szinte nincs is dereka. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.