Két hét alatt vesztették el szüleiket az újszülött floridai ikrek

Forrás: gofund.me -
halál árva újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újszülött ikrek két hét alatt váltak árvává: az apjuk temetésének napján az édesanyjukat is elveszítették egy fertőzésben. A babák és nővérük már soha nem láthatják a szüleiket. 

Borzalmas tragédia sújtotta a floridai házaspárt, pedig éppen életük legcsodálatosabb időszakára készültek. A szülők ikergyermekeiket várták, miközben nagy szeretetben nevelték a 21 hónapos kislányukat. Stephanie Caceres és Jevaughn Suckoot teljesen felkészültek már a babák érkezésére, amikor megtörtént az első szörnyűség.

A fiatal apát brutálisan meggyilkolták: több lövés végzett vele.

Két hét alatt vesztették el szüleiket az újszülött floridai ikrek Forrás: gofund.me

Párja, Stephanie 3 nappal később szülte meg közös gyermekeiket, két egészséges kisbabát hozott a világra, azonban vele nem volt minden rendben. Megtámadta szervezetét egy fertőzés, ami ellen nem tudta felvenni a harcot. Az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék az életét, de

10 nap múlva, párja temetésének napján ő is távozott az élők sorából.

Mindössze néhány napot tölthetett újszülött gyermekeivel, a család pedig nem tudja feldolgozni a kettős tragédiát, ráadásul most már 3 pici gyermekről is gondoskodniuk kell. „Csak próbáljuk kitalálni, hogy hogyan tovább" – mondta a The Sunnak az egyik hozzátartozó. A család az interneten kezdett gyűjtésbe, hogy a kicsik ellátását biztosítani tudják.

Már így beszél Majka kisfia, Olivér - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20170803-beszel-majka-kisfia-oliver.htmlMajka mindkét kisfiáért odavannak a rajongók, de ez nem is csoda. Míg Marián egy igazi kópé, addig Olivér egy cukiságbomba: így gügyögi Majkának azt, hogy apa! CsaládOrigo10 megdöbbentő tény, Amerika első sorozatgyilkosáról, H. H. Holmesról (18+)http://www.life.hu/csalad/20170802-10-megdobbento-teny-amerika-elso-sorozatgyilkosarol-h-h-holmesrol-18.htmlMa már nem számít tabunak a brutalitás, sőt, több tévésorozat is foglalkozik a gyilkosok elméjében rejlő káosszal, vagy épp kegyetlen logikával. Ám, az 1890-es évek elején, még a rendőrség is csupán döbbenten állt, amikor Amerika első sorozatgyilkosa megkezdte munkáját. Ő volt H.H. Holmes, és most róla tudhatsz meg többet. Család--Bradley Cooper kenguruban sétál újszülött kislányával - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170802-bradley-cooper-kenguruban-setal-ujszulott-kislanyav.htmlBradley Cooper és Irina Shayk féltve őrzik gyermeküket, de a lesifotósokat nem tudják elkerülni! Család--Milliókat költ az anya, hogy celebbé váljon 7 éves lánya, Layla Thompsonhttp://www.life.hu/csalad/20170802-milliokat-az-anya-hogy-celebbe-valjon-7-eves-lanya-layla-thompson.htmlEgyéves kora óta imádja a pózolást és a sminkelést Layla, ezért az anyja úgy döntött, segíti őt: milliókat költ önbarnítóra, póthajra, sminkekre, hogy a lányából celeb válhasson! CsaládOrigoEkkor fog megszületni VV Aurelio gyermeke: Videó! http://www.life.hu/csalad/20170802-ekkor-lesz-edesapa-vv-aurelio.htmlA ValóVilág egykori fenegyereke őszintén mesélt a családalapítással kapcsolatos terveiről. CsaládOrigo5 hiba, amit költözéskor elkövethetszhttp://www.life.hu/csalad/20170731-5-hiba-amit-koltozeskor-elkovethetsz.htmlEgy új otthon kiválasztása és a régi eladása épp elég stresszes, de ezt még megkoronázza a költözés is. Segítünk, hogy ne kövess el dühítő és az új otthon kiélvezését megnehezítő hibákat! CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.