Verebes István a fővárosban keres albérletet, olyat, mi közel van a színházhoz tömegközlekedéssel. Igényei nem túl nagyok, egyelőre mégsem talált megfelelő ingatlant. Most a Facebookon kért segítséget. 

A fővárosban keres magának egy kis lakást Verebes István, nincsenek nagy igényei, de egyelőre nem járt nagy sikerrel. Hiába keresett, és talált is megfelelőt, az üzletet nem sikerült nyélbe ütni. "A bérleménynek nem kell sokat tudnia, egy ágy, fürdőszoba, esetleg egy kicsi asztal, amin írni tudok"- fogalmazta meg igényeit a rendező, de a tulajokkal eddig nem sikerült dűlőre jutni.

Verebes István albérletet keresForrás: Youtube/ATV

"Öt számot felhívtam, mind az öt tulaj úgy beszélt velem, mintha szívességet tenne, hogy ezért a pénzért beenged az övébe. Szinte kelletlenül keresték az időpontot, amikor esetleg meg is nézhetem, amit kínálnak. Hozzáteszem, hogy amit a lakásokról leírtak, az a diskurzus közben kicsit mind alább alakult kondícióit tekintve, és fölé alakult anyagilag. Hát akkor most itt is próbálkozom, hátha ezen az úton sikeresebb leszek, mert az öt hívásom után elment a kedvem a hazai emberiségtől" - írta Verebes, aki az ismerősei segítségét kéri. "Nekem egy olyan albérlet is jó, ahol a házinéni szűkszavú és nem túlzottan kéjsóvár. A lakást, vagy a kiadó szobát este 10-től reggel hatig használom többnyire kizárólag alvás érdekében, ha a feleségem is megszáll, ígérem, nem élek házaséletet, ha a fiam, aznap nem pofozom fel" - írta a rendező, aki nemég bevallotta, hogy első felesége prostituált volt