Döbbenetesen elcsúnyította magát Faye Dunaway: fotó

Forrás: NORTHFOTO/(©) Copyright 2004 by 20040509/Warner Bros Pictures -
Faye Dunaway színésznő plasztikrém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akinek ismerős a Bonnie és Clyde című film, annak bizonyára Faye Dunaway neve sem ismeretlen. De mi történt az egykor gyönyörű színésznővel? 

A 76 éves színésznő többtucat híres filmben mutatta meg a tehetségét és a szépségét, ezért nem csoda, hogy a '60-as évek szexszimbólumaként sokak elméjében megragadt. Csodálatos alakja, szőke hosszú haja és a porcelánszerű arca egy pillanat alatt megfogta a férfiakat, hiszen ilyet nem látni minden utcasarkon.

Íme egy jelenet az 1967-es filmből Forrás: NORTHFOTO/(©) Copyright 2004 by 20040509/Warner Bros Pictures

Az évek azonban elteltek, és ezzel együtt az öregedés jelei is megjelentek Faye arcán. Ám a színésznő nem engedte, hogy a természet tegye a dolgát, minden áron szerette volna megállítani az időt. Ennek pedig az lett a vége, hogy mára már szinte nem is lehet megismerni.

Sokkal szebb lenne ma is, ha hagyta volna magát temrészetes módon megöregedni Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/David Edwards / Mega

A sajátos vonásai eltűntek, az arca kifeszült és mesterkéltté vált, eltűnt belőle minden báj, ami miatt emberek milliói szerették. Sajnos nem ő az egyetlen híresség, aki hiúságból megcsúfítja önmagát.

Britney Spears plasztikrém lett: Fotó!

Britnes Spears élete tündérmesének indult, ám néhány évvel ezelőtt idegösszeomlásától és kiborulásaitól volt hangos a világsajtó. Azóta újra magára talált, ám már távolról sem hasonlít arra a bájos énekesnőre, aki a Hit me baby one more time című számot énekelte: Fotó!

Dobd fel az outfitedet hímzéssel: bazár! http://www.life.hu/trend/20170925-himzes-ruhakon-es-kiegeszitokon-szuper-trend.htmlA legnagyobb divattervezők is évről évre felkapják ezt a trendet, ami kifinomult, elegáns, máskor vagány és feltűnő. A hímzés mindenesetre nagyon is nőies, érdemes kísérletezni vele. TrendOrigoRá sem ismertünk Gáspár Virágra! A duci kislány nincs többéhttp://www.life.hu/trend/20170926-gaspar-virag-nagyon-megvaltozott.htmlTeljesen megdöbbentünk, mikor megláttuk Gáspár Virág legújabb fotóját. Mikor lett csinos, fiatal hölgy Gáspár Győző kisebbik lányából?TrendOrigoSarka Kata megmutatta melleit: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170925-sarka-kata-megmutatta-melleit-foto.htmlSarka Kata rövid frizurával és méretes keblekkel formálta izmos testét, erről pedig egy szexi fotót is villantott. TrendOrigoŐ Michael Jackson élő hasonmása: fotó http://www.life.hu/trend/20170925-megtalaltak-michael-jackson-tokeletes-hasonmasat.htmlA rajongók hisztérikus rohamban törtek ki: a pop királya Michael Jackson életben van?Trend--Sminkelj úgy, mint Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/trend/20170921-sminkelj-ugy-mint-catherine-zeta-jones.htmlBomba formában van a hollywoodi színésznő, aki ma ünnepli 48. születésnapját! Káprázatos kinézetének féltve őrzött titka most napvilágot lát. TrendOrigoIlyen szexi ruhában bulizott az esküvőjén Katalin: fotó http://www.life.hu/trend/20170925-ebben-a-dresszben-bulizott-az-eskuvojen-katalin.htmlKatalin és Vilmos esküvőjéről egy olyan kép került nyilvánosságra, amit még nem láthattunk ezelőtt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.