Grace Kelly unokája elképesztően szép: fotók

Forrás: http://www.biography.com -
unoka hasonlóság Grace Kelly Camille Gottlieb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többen mondják a követői közül: megörökölte a híres nagymamája csodaszép vonásait. 

Grace Kelly neve több szempontból is különleges: sokaknak azért ismerős, mert Oscar-díjas színésznőként olyan produkciókban láthattuk, mint a Vidéki lány, a Gyilkosság telefonhívásra vagy a Hátsó ablak.

Grace Kelly unokája örökölte a színésznő szépségét Forrás: http://www.biography.com

Másoknak pedig azért számít Grace különlegesnek, mert ő volt a második olyan asszony, aki színésznőből lett hercegné: 1956. április 18-án házasodott össze III. Rainer monacói uralkodó herceggel. Innentől kezdve viselte a Grácia hercegné nevet. Ő volt a jelenlegi uralkodó, II. Albert monacói herceg édesanyja.

Most azonban nem róla, hanem a 19 éves unokájáról Camille Gottliebről szólnak a hírek. A fiatal lány ugyanis felcseperedett, és igazi nő lett belőle.

Bonne fêtes Mamou, t'es là meilleure de toutes les mamans❤ #1998

Cam (@camillerosegottlieb) által megosztott bejegyzés,

Nem beszélve arról, hogy a követői egy része szerint látványosan hasonkít a híres nagymamájára, magán viseli a szépséges vonásait.

MBAEPPE ❤

Cam (@camillerosegottlieb) által megosztott bejegyzés,

Nem csoda, hogy közel 25 ezer ember követi a fiatal lány online tevékenységét, hiszen nem csak szép, hanem helyenként tényleg a hírességre emlékeztet minket - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.