Az év elején Berki Krisztián azt állította, hogy sikerült megegyeznie Pamelával a négy és fél éves Natika láthatásáról. Most azonban kiderült, hogy ez nem igaz. 

A Bors megtudta, hogy Pamela decemberben beadta a keresetet a gyermekelhelyezés miatt, így Berki a bíróságon fog találkozni gyermeke anyjával, hogy hivatalos úton rendezzék a dolgot.

Berki és Hódi Pamela a bíróságon küzdenek meg a láthatásértForrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

"A legtöbb elválásnál ez így alakul, mi sem vagyunk kivételek, sajnos. Először úgy tűnt, sikerül megegyeznünk Natiról és a részletekről, de mégsem így történt. Krisztián elképzelései szöges ellentétben állnak az enyémekkel, így bírósághoz fordultam, és remélem, mihamarabb hivatalos úton pontot teszünk ennek a végére" - mondta a lapnak Hódi Pamela.

Pamela és Berki kapcsolata szeptemberben ért véget, hat évig voltak együtt. Kislányuk, Natasa Zselyke négy és fél éves. Berki Krisztián már továbblépett, ismét szerelmes, pár napja hozta nyilvánosságra kapcsolatát Katona Renátával. Az üzletember azóta lépten nyomon azt hangoztatja, hogy életében most először szerelmes igazán.