Berki Krisztián és Hódi Pamela a bíróságon harcolnak gyermekükért, Natiért

Hódi Pamela Katona Renáta láthatás bíróság Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év elején Berki Krisztián azt állította, hogy sikerült megegyeznie Pamelával a négy és fél éves Natika láthatásáról. Most azonban kiderült, hogy ez nem igaz. 

A Bors megtudta, hogy Pamela decemberben beadta a keresetet a gyermekelhelyezés miatt, így Berki a bíróságon fog találkozni gyermeke anyjával, hogy hivatalos úton rendezzék a dolgot.

Berki és Hódi Pamela a bíróságon küzdenek meg a láthatásért Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

"A legtöbb elválásnál ez így alakul, mi sem vagyunk kivételek, sajnos. Először úgy tűnt, sikerül megegyeznünk Natiról és a részletekről, de mégsem így történt. Krisztián elképzelései szöges ellentétben állnak az enyémekkel, így bírósághoz fordultam, és remélem, mihamarabb hivatalos úton pontot teszünk ennek a végére" - mondta a lapnak Hódi Pamela.

Pamela és Berki kapcsolata szeptemberben ért véget, hat évig voltak együtt. Kislányuk, Natasa Zselyke négy és fél éves. Berki Krisztián már továbblépett, ismét szerelmes, pár napja hozta nyilvánosságra kapcsolatát Katona Renátával. Az üzletember azóta lépten nyomon azt hangoztatja, hogy életében most először szerelmes igazán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.