Ritkán látott gyerekeivel kapták le Claudia Schiffert: fotó

modell Claudia Schiffer tinédzser gyerekek család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia Schiffer ritkán mutatja meg családját, ám most a paparazziknak sikerült őket lencsevégre kapniuk. A szupermodell gyermekei hatalmasat nőttek.

Claudia Schiffer 47 évesen is bombaformában van, szépségét pedig úgy tűnik gyermekei is örökölték. Nagyfia, Casper már 15 esztendős, míg nagyobbik lánya, Clementine 13, kisebbik lánya, Cosima pedig lassan 8 éves lesz.

A családot most New York utcáin, séta közben kapták lencsevégre a fotósok. A büszke anyuka egy kötött pulóvert és mintás sálat viselt, gyerekei pedig láthatóan már most majdnem olyan magasak, mint ő.

Claudia Schiffer és gyermekei New Yorkban Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega
Lyette Reback 16 gyermeket nevel, 10 évet töltött terhességgelhttp://www.life.hu/csalad/20180411-lyette-reback-16-gyermeket-nevel-10-evet-toltott-terhesseggel.htmlA 44 éves Lyette Reback és férje 16 gyermeket nevel. Életéből 10 évet töltött terhességgel, azt mondja, a világ legjobb munkáját végzi. A család mellett jut ideje jótékonykodni, jelenleg pedig könyvet ír történetéről. Család--„Mit gondolhatott a költő?” - A gyermekek és felnőttek versekhez való viszonyahttp://www.life.hu/csalad/20180410--mit-gondolhatott-a-kolto-a-gyermekek-es-felnottek-versekhez-valo-viszonya-kolteszet-napja.htmlMi jut eszedbe, ha azt mondom, hogy vers. Az unalmas irodalomórák? A „mit gondolhatott a költő" végeláthatatlan elemzése? Ha így van, az igen sajnálatos, mivel a versek apró irodalmi ékszerdobozok, melyeknek az olvasásával, szavalásával csak többé válhatunk. A gyerekek életébe is érdemes belecsempészni, és erre mi is adhatna megfelelőbb alkalmat, mint a magyar költészet napja. CsaládOrigoSztárapák, akiknek 40 éves koruk után született meg első gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20180408-sztarok-akiknek-40-eves-koruk-utan-szuletett-meg-elso-gyermekuk-hires-apak.htmlÉletkor tekintetében a szülővé válás, mint ahogy a házasságkötés is egyre jobban kitolódik. Korábban már írtunk a 40 év felett gyermeket vállaló magyar és külföldi sztárhölgyekről, most következzenek a híres férfiak – bár az ő biológiai órájuk nem ketyeg olyan gyorsan. Család--Tengerimalacokkal bővül Szandiék családjahttp://www.life.hu/csalad/20180410-tengerimalacokkal-bovul-szandiek-csaladja-cuki.htmlNagy az öröm Szandiék családjában: vemhes az egyik tengerimalacuk. Család--Kucsera Gábor és Tápai Szabina a második babát tervezihttp://www.life.hu/csalad/20180410-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-a-masodik-babat-tervezi.htmlMásodik gyermekét tervezi Kucsera Gábor és Tápai Szabina. Kapcsolati gondjaikat megoldották, így szerenénk kistestvérrel megajándékozni a négy és fél éves Benit. Család--Jolly magára tetováltatta kislánya születési dátumáthttp://www.life.hu/csalad/20180410-jolly-magara-tetovaltatta-kislanya-zsuzsika-szuletesi-datumat.htmlGyermeke születési dátumával ellátott tetoválást varratott magára Jolly. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.