Terhesfotót osztott meg Anna Kurnyikova: ez a bizonyíték, hogy valóban ő hordta ki ikreit

ikrek Anna Kurnyikova fotó Enrique Iglesias terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel végig titkolta terhességét Anna Kurnyikova felmerült, hogy valójában nem is ő adott életet gyermekeinek, hanem egy béranya. Az egykori teniszcsillag most egy fotóval cáfolta a híreszteléseket.

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias sikeresen titokban tartották, hogy gyermekeik lesznek. Csak az ikrek születése után derült ki, hogy szülőkké váltak. Decemberben látott napvilágot az örömhír, ám ezzel együtt rosszindulatú pletykák is szárnyra kaptak. Egyesek úgy vélték, azért nem számoltak be a terhességről, mert valójában nem is az egykori teniszcsillag hordta ki a gyermekeket, hanem egy béranya.

Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova Forrás: Getty Images

Erre cáfolt most rá Anna Kurnyikova, méghozzá egy fotóval. Terhességéről tett közzé egy képet, a felvételen már a 37. hétben van. Így mindenki biztos lehet abban, hogy valóban Kurnyikova hordta ki a gyermekeit.

Anna Аня (@annakournikova) által megosztott bejegyzés,

Béres Alexandra kislányaival szelfizetthttp://www.life.hu/csalad/20180504-beres-alexandra-kislanyaival-szelfizett-flora-panna.htmlBéres Alexandra és lányai Szentendrén lazítottak a minap, ahonnan közös fotót is posztoltak az Instagramra. Család--Nyílt levél egy édesanyához, aki folyamatosan gyermeke privát szférájában taposhttp://www.life.hu/csalad/20180502-nyilt-level-egy-edesanyahoz-aki-gyermeke-privat-szferajaban-tapos.htmlEgy anya számára a gyermeke az első, megvédi bárkivel és bármivel szemben. Sajnos azonban, mint azt az olvasónk levele is alátámasztja, nem minden anya működik így. Vannak azok, akik hazug álarcot vesznek fel mások előtt, belegázolnak gyermekük magánéletébe, majd egyszerűen felteszik a kezüket: ők nem tehetnek semmiről sem. CsaládOrigoSzulák Andrea kislánya, Rozina már 11 éves, hasonlít édesanyjárahttp://www.life.hu/csalad/20180504-szulak-andrea-kislanya-rozina-mar-11-eves-hasonlit-edesanyjara.htmlSzulák Andrea 43 évesen lett édesanya, lánya, Rozina már 11 éves, látszólag kész nő. Andrea szeretetével vigyáz a kislányra, aki a megszólalásig hasonlít rá. Család--Zoltán Erika megmutatta féltestvérét, Tündét: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180504-zoltan-erika-megmutatta-feltestveret-tundet-foto.htmlZoltán Erika nemrég a tengerentúlon adott koncertet, ahol nemcsak a rajongóival találkozott, hanem kint élő féltestvérével, Tündével is. Család--Vasvári Vivien újszülött kisfiáról osztott meg fotóthttp://www.life.hu/csalad/20180504-vasvari-vivien-ujszulott-kisfiarol-osztott-meg-fotot.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasávári Vivien nemrégiben hozta világra második gyermekét. Most aranyos fotót posztolt az újszülött csöppségről. Család--Utcára kerülhet Bubik István eltitkolt családja, Szentandrássy Hédi és lánya, Kincsőhttp://www.life.hu/csalad/20180504-utcara-kerulhet-bubik-istvan-eltitkolt-csaladja-szentandrassy-hedi-es-lanya-kincso.htmlBubik István gondoskodott eltitkolt családjáról, amíg élt, halál után azonban csak egy darabig tudott boldogulni Szentandrássy Hédi és lánya. Mostanra pedig nagyon rossz helyzetbe kerültek: hajléktalanná is válhatnak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.