A vastag szemöldök nárcisztikus személyiséget rejthet

Forrás: Shutterstock -
személyiség szemöldök modell nárcisztikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában divat a vastag szemöldök, ám vannak olyanok, akik nem festik vagy tetoválattják, hanem természetesen dús. Akárhogyis: a vastag szemöldök nárcisztikus személyiségre enged következtetni. 

Nem légbőlkapott a feltevés, miszerint a vastag szemöldökkel rendelkezőknek nárcisztikus lehet a személyisége. A torontói egyetem kutatói egy tanulmány során arra jutottak, hogy hajlamosak vagyunk már a szemöldök alapján is véleményt alkotni.

Sokat elárulhat a szemöldökünk Forrás: Shutterstock

A Mirror cikke szerint a kísérletben résztvevőkről fotót készítettek, de csak a szemöldöküket mutatták meg egy másik csoportnak. Kizárólag a szemöldök alapján kellett megnevezniük a nárcisztikusnak vélt személyeket

A kutatást végző tudós, Miranda Giacomin nárcisztikus személyek szeretnek a figyelem középpontjában lenni, így szemöldökükben is igyekeznek különbözni a többiektől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.