Nyári Dia az utolsó hetekben jár, hamarosan anyuka lesz

anyaság Nyári Diana család gyermek Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt szereplője, Nyári Dia már várandóssága 35. hetében jár, nagyon várja, hogy gyermek megszülessen. Elárulta, hogyan tervezi az első heteket. 

Hamarosan világra hozza gyermekét a Barátok közt szereplője, Nyári Dia. Közösségi oldalán megosztotta, hogy túl van az utolsó nagy vérvételen.

A Story magazinnak pedig arról is beszámolt, hogy már nagyon türelmetlenül várja a pici érkezését.

Nyári Dia követőivel is megosztotta, hogy már nincs sok hátra gyermeke születéséig Forrás: Instagram/Nyári Diána

"Bevallom, már alig-alig megyek ki, a minap is megszédültem a nagy melegben, és nem kockázatathatok" - mondta a kismama. "Mi tagadás, már átálltam anya-üzemmódba, a viselkedésemen is tapasztalom. Különösebben nem tervezek el semmit a gyerekem nevelésével kapcsolatban, mert mindenkitől az hallom, soha nem a tervek szerint alakul" - mesélte Nyári Dia. Azt is elárulta, párja egy hónapig otthon lesz majd velük, utána pedig felváltva érkeznek a nagymamák Győrből és Egerből. Már a keresztszülőket is felkérték. A kereszmama és a keresztapa is a legrégebbi barátok közül kerültek ki.

Így tölts el 20 percet, hogy egészségesebb legyélhttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20180621-20-perces-tipp.htmlAz életmódváltás nem könnyű feladat. Sokszor célszerűbb, ha apró lépésekkel haladunk a kitűzött cél felé, ha például napi 20 percet fordítunk egészségünkre. Ezekben az apró lépésekben segít egy-egy praktikus tanáccsal az MKB Bank új #20percegészség programja. HirdetésOrigoFia elvesztéséről vallott Szabó Csilla, a Bojtorján együttes egykori énekesnője http://www.life.hu/csalad/20180621-fia-elveszteserol-vallott-szabo-csilla-a-bojtorjan-egyuttes-egykori-enekesnoje-joshi-bharatnak.htmlJoshi Bharat vendége volt Szabó Csilla, a Bojtorján együttes egykori énekesnője, aki élete tragédiájáról vallott. Család--Eltemették Majka édesanyját, az asszony a halála előtt levelet írt fiánakhttp://www.life.hu/csalad/20180621-eltemettek-majka-edesanyjat-az-asszony-a-halala-elott-levelet-irt-fianak.htmlA búcsúszertartáson olvasták fel Majka édesanyjának levelét fiához. Család--Az év végi bizonyítványosztás eltűnt és öngyilkos gyerekeket hagyhat maga mögötthttp://www.life.hu/csalad/20180620-ev-vegi-bizonyitvanyosztas-eltunt-es-ongyilkos-gyerekek.htmlA bizonyítványosztásokkor megugranak a diákok körében elkövetett öngyilkosságok és eltűnések. Sokan félnek megmutatni, a nem az elvárt szerinti jegyeket tartalmazó „füzetet”, ezért egyszerűen nem mennek haza, vagy rosszabb esetben megölik magukat. Ezeken a végtelenül szomorú megoldásokon azonban nem szabad meglepődni, ismerve a fiatalokra nehezedő nyomást, a tanárok és a szülők hozzáállását. CsaládOrigoErzsébet királynőnek újabb dédunokája születetthttp://www.life.hu/csalad/20180620-erzsebet-kiralynonek-ujabb-dedunokaja-szuletett.htmlMegszületett II. Erzsébet királynő 7. dédunokája, hiszen Zara Phillips világra hozta második gyermekét, aki rekord súllyal született. CsaládFresh Wiki hamarosan újabb gyermeket szeretne: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180620-fresh-wiki-hamarosan-ujabb-gyermeket-szeretne-video.htmlFresh Wiki első gyermeke 10 hónapja látott napvilágot, de az már biztos, hogy nem szeretnének megállni egyetlen csemeténél. Az énekesnő elárulta, mikor jön a következő baba. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.