Nyári Dia remekül néz ki újdonsült anyukaként

édesanya anyaság Nyári Diana anya egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hete hozta világra kisfiát Nyári Dia, a Barátok közt színésznője. Most egy olyan fotót mutatott, melyen a csöppséget sétáltatta. Úgy tűnik, remek formában van és nagyon jól áll neki az anyaság. 

Szeretettel mosolyog kisfiára, Nyári Dia, a Barátok közt színésznője, aki két hete hozta világra első gyermekét. A kis Zétény érkezését egy fotóval jelentette be a boldog pár.

Most a Városligetbe indultak sétálni, a pici azonban már a babakocsiban szundikált. Nyári Dia kirobbanó formában van a fotón, nagyon jól áll neki az anyaság.

A szoptatás kultúrtörténete: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180731-a-szoptatas-anyatej-dajkasag-kulturtortenete-fotok.htmlAz újszülött anyatejjel való táplálásának fontossága sosem volt kétséges. Míg az állatok esetében e nélkül a kölykök nem maradhatnának életben, az embereknél erre már évezredek óta vannak alternatív módszerek. A szoptatás megítélése, fontossága és szerepe azonban koronként változott és változik ma is. A szoptatás mikéntje ugyanakkor sokat változott az elmúlt századokban. Nézzük meg tehát, a szoptatás kultúrtörténetét. CsaládOrigoSzinetár Dóra szoptatós fotóval kampányol az anyatejes táplálás mellett az UNICEF-felhttp://www.life.hu/csalad/20180801-szinetar-dora-szoptatos-fotoval-kampanyol-az-anyatejes-taplalas-mellett-az-uniceffel.htmlA szoptatás a legjobb a kisbabának és az anyának is, ezért kampányol az UNICEF mellett az anyatejes táplálás világnapján több híres magyar anyuka is, köztük Szinetár Dóra, Hámori Gabriella és Tomán Szabina. CsaládOrigoFotón Eva Longoria és pár hetes kisfia, Santiago Enriquehttp://www.life.hu/csalad/20180801-foton-eva-longoria-es-par-hetes-kisfia-santiago-enrique.htmlCímlapon pózol újszülött kisfiával Eva Longoria. A büszke anyuka csak úgy sugárzik a boldogságtól. Család--Harmadik gyermekével várandós Billie Piper, a Ki vagy, Doki? egykori sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20180801-harmadik-gyermekevel-varandos-billie-piper-a-ki-vagy-doki-egykori-sztarja.htmlHarmadik gyermekével várandós Billie Piper, aki a Ki vagy, Doki? és az Egy call girl titkos naplója című sorozatban vált népszerűvé. A színésznőnek és barátjának ez lesz az első közös gyermeke. Család--Hódi Pamela Natival készült szájrapuszis képe kiverte a biztosítékot néhány kommentelőnélhttp://www.life.hu/csalad/20180731-hodi-pamela-szajrapuszis-kepe-natival-kiverte-a-biztositekot-nehany-kommentelonel.htmlHódi Pamela legutóbbi fotójával nagyon felkavarta az állóvizet: a fotón szájrapuszit ad kislányának, ami nagyon nem tetszik néhány kommentelőnek. CsaládOrigoA hazai örökbefogadás jelene - Interjú a Gólyahír Egyesület elnökévelhttp://www.life.hu/csalad/20180729-a-magyarorszagi-orokbefogadas-jelene-interju-a-golyahir-egyesulet-elnokevel.htmlA Gólyahír Egyesületet 2000. március 11-én hozták létre a válsághelyzetben lévő várandós anyákért és gyermekeikért. Ez idő alatt 900 gyermek örökbe adását segítették. Tevékenységük azonban nem csak újszülöttek örökbeadására korlátozódik. Krízishelyzetben lévő anyáknak babaruhát, kiságyat, babakocsit, anyaotthonos címeket küldenek. Közel 280 tagjuk van. Az egyesület elnökével, Mórucz Lajosné védőnővel beszélgettem mindennapi munkájukról, tapasztalataikról és a hazai örökbefogadás gyakorlatáról. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.