Ne vasald túl magas hőfokon a hajad: szörnyen károsít

Forrás: Getty Images/2010 Getty Images/Gareth Cattermole -
káros hajvasalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hajvasaló rendkívül praktikus eszköz, ugyanakkor a nem megfelelő használatával komoly károsodást okozhatsz.

Nem véletlen, hogy a hajvasaló még mindig nagy népszerűségnek örvend: gyorsan és egyszerűen lehet használni, látványos eredményt érhetünk el, és nem szükséges hozzá szakértelem. Attól azonban, hogy nem igazán lehet elrontani a frizurát, még a nem helyes használattal hatalmas károkat okozhatunk a haj szerkezetében.

Ne vasald túl magas hőfokon a hajad Forrás: Getty Images/2010 Getty Images/Gareth Cattermole

A Cambridge Egyetem professzora, Dr. Moore elmondta, hogy mi a legnagyobb hiba, amit elkövethetünk hajvasalás közben: a hőmérséklet. 185 fok felett semmiképp nem szabad a hajat vasalni, mert elképesztően káros – írja a The Sun.

Vera Wang: A menyasszonyok kedvenc tervezőjehttp://www.life.hu/trend/20180723-portre-vera-wang-mennyaszonyi-ruha-tervezo.htmlSoha nem gondolta volna, hogy életének elkeseredett pillanatból később mennyi öröme származik. Így járt, amikor gyerekkori álma szertefoszlott, ám elindította sikeres pályája felé. Később pedig boldog araként kétségbeesetten kereste a tökéletes ruháját, amit nem talált meg, ezért maga tervezte és készítette el. Innentől származtatható a Vera Wang menyasszonyi ruhák diadala. Sztárok, menyasszonyok, és hétköznapi nők rajonganak kollekcióiért világszerte. TrendOrigoVéget ért a szőrtelenítés korszaka: a természetesség jött újra divatbahttp://www.life.hu/trend/20180802-veget-ert-a-szortelenites-korszaka-a-termeszetesseg-jott-ujra-divatba.htmlÉveken keresztül minden a szőrtelenítésről szólt. Mindenki kutatta a számára megfelelő eljárást, és próbált eleget tenni az állandó, teljes csupaszságnak, de úgy tűnik, hogy ez véget érhet. A Vogue szerint ugyanis ezentúl a természetes szőrzet lesz a divat, visszatér a bozont. Trend--Baddie Winkle a világ legvagányabb nagymamája: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180801-baddie-winkle-a-vilag-legvaganyabb-nagymamaja.html90 éves lett az Instagram ünnepelt sztárja, a vagány nagymama, Baddie Winkle. TrendOrigoItt az új trükk, gyorsabban szárad a körömlakkhttp://www.life.hu/trend/20180801-itt-az-uj-trukk-gyorsabban-szarad-a-koromlakk.htmlRengeteg nő lakkozza a körmét, ám a legtöbbjüknek gondot okoz kivárni, amíg megszárad a lakk. Egy kis hideg víz segítségével azonban felgyorsíthatjuk a folyamatot. Trend--Kiderült, miért nem visel nadrágot Sarolta hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20180801-kiderult-miert-nem-visel-nadragot-sarolta-hercegno.htmlAzt sejteni lehet, hogy a királyi család tagjainak nagyon szigorú protokoll szerint kell élniük az életüket. Sarolta hercegnőt például még nem lehetett nadrágban látni. A szakértők most azt is elmondták, mi ennek az oka. Trend--Shoppingveszély! Hogyan kerülheted el, hogy felesleges holmikat vásárolj?http://www.life.hu/trend/20180711-hogyan-kerulheted-el-hogy-felesleges-holmikat-vasarolj.htmlNem is olyan egyszerű dolog az, hogy ne vásárolj mindenféle szükségtelen dolgokat összevissza. Számtalan tényező befolyásolhat: egy vonzó kirakat, rossz időjárás, feldobott hangulat és még millió más dolog, ami felesleges pénzkiadásba verhet. Olvasd el tippjeinket, hogy mit tehetsz az átgondolatlan vásárlás ellen, és dönts saját felelősségedre. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.