Saját bevallása szerint élete egyik csúcskorszakát éli Hajós András. Tíz éve életmódot váltott, rendszeresen edz, sőt, most Majka kapacitálására személyi edző segítségét kérte. 

"Nagyot húzott rajtam Majka. Tulajdonképpen neki köszönhetem, hogy szintet léptem, ő rángatott ki a komfortzónámból. Futni visz, hajt, nem engedi, hogy ellustuljak. Arra is ő beszélt rá, hogy forduljunk személyi edzőhöz, Kriston Petihez, aki segít abban, hogy ne fölöslegesen és értelmetlenül edzzünk. Sosem gondoltam volna, hogy negyven felett testileg két Peti tesz majd rendbe" - nyilatkozta Hajós a Vasárnapi Blikknek

Forrás: Marton Szilvia

"A kortársaimmal összehasonlítva úgy érzem, nincs szégyellnivalóm. Nem tagadom, sok szempontból életem egyik csúcskorszakát élem. Biztosan az is szerepet játszik benne, hogy az utóbbi években van rá időm, mert már nagyobbak a gyerekeim, és jut időm a sportra. Ez a legfőbb luxusom! (...)  Tíz éve életmódot váltottam, lezárult a zenekaros-fesztiválozós-testgyilkos korszak. Hosszú és hasznos életet akarok élni, és jól akarom érezni magam. Maga a sport egyébként nem érdekel, csak én magam, lehetőleg még sok-sok évig" – jelentette ki.