Nem ritka, hogy ugyanazt a ruhát két sztár is viseli. Jobb esetben persze nem ugyanazon az eseményen, hiszen az már kínos divatbakinak minősülne. Így viszont lehetőségünk van, hogy összehasonlítsuk, kinek áll jobban, ki, mit hoz ki egy-egy darabból. Szavazd meg, kinek az outfitje tetszik jobban!

  • Meglehetősen feltűnő ez a Gucci zakó, amit Naomi Harris és Linda Carter viseltek. Mindketten idén áprilisban, pár nap eltéréssel, egy-egy vörös szőnyeges eseményre választották, és ugyanazzal a kék Gucci nadrággal viselték. Naomi Harris a zakó alá nem vett semmit, míg Linda Carpenter egy fekete blúzzal egészítette ki az outfitet.
Naomi Harris és Linda CarterForrás: Northfoto
  • Jöjjön egy street style darab, egy virágos ruha, amit Sarah Jessica Parker ezüst cipővel, Kelly Preston pedig nude kiegészítőkkel viselt. Előbbi június 13-án, utóbbi június 11-én. A Maje, középkategóriás márka darabja kellemes nyári viseletnek tűnik. 
Sarah Jessica Parker és Kelly PrestonForrás: Northfoto
  • Mena Suvari és Elizabeth Hendrickson ugyanabba az AMUR márkájú, csíkos ruhába szeretett bele egy-egy filmpremier erejéig. Előbbi fekete platform cipővel, utóbbi egy kecsesebb, arany szandállal viselte. 
Mena Suvari és Elizabeth HendricksonForrás: Northfoto, Getty Images
  • Egészen más stílust választott Noomi Rapace és Lea Seydoux, pedig ugyanazt a Louis Vuitton ruhát viselték. Noomi látványos arany színű ékszerekkel akarta feldobni a stílusában inkább lágyabb csipkeruhát. Lea pedig a nőiesebb, femme fatale vonalat hozta. 
Noomi Rapace és Lea SeydouxForrás: Northfoto
  • Katy Perry erős pink sminkkel és pink cipővel viselte ezt a piros Stella McCartney darabot, míg Annabelle Wallis a kevesebb több elvét választotta, mindössze arany cipője tűnik még ki az outfitből. Érdekes módon az énekesnő bő fazonú ruhaként viselte, a színésznő pedig derekánál masnival megkötve.
Katy Perry és Annabelle WallisForrás: Northfoto