Csaknem belehalt önmaga éheztetésébe a tehetséges műkorcsolyázó, Nicole Rossi. A fiatal nő 33 kilósra fogyott, az orvosok épp csak meg tudták menteni az életét.

Nicole Rossi gyermekkora óta korcsolyázott versenyszerűen, 16 éves korára viszont elkezdte rosszul érezni magát a bőrében. Folyton csak edzett, és szinte semmit nem evett: néha csak napi egy almát. Anorexiás lett, ami ahhoz vezetett, hogy annyira fáradt és erőtlen lett, hogy még jégre sem tudott állni.

Teljesen elzártam magam a világtól. Tudtam, hogy ha találkozom a barátaimmal, az azzal jár, hogy enni kell. De enni nem akartam. Kerültem a közös családi vacsorákat is. A fogyás megszállottjává váltam, éheztettem magam, az sem érdekelt, ha meghalok. Csak feküdtem az ágyban és szinte az egész napot átaludtam" – mesélte a DailyMailnek.

Nicole csaknem belehalt az anorexiábaForrás: NORTHFOTO/Nicole Rossi / mediadrumworld.com/Nicole Rossi / Mediadrumworld.Com

A lány 33 kilósra fogyott, kórházba került, és az orvosok közölték vele, mindössze egy hétre volt a haláltól. Szerencsére sikerült kimásznia a gödörből, újra elkezdett rendesen enni és mára, 21 éves korára újra egészségesnek mondhatja magát.

Rájöttem, hogy élni akarok. Most van egy párom, akivel a jövőt tervezem. Gyerekeket szeretnék és családot."

Ma már újra jól vanForrás: NORTHFOTO/Nicole Rossi / mediadrumworld.com/Nicole Rossi / Mediadrumworld.Com