Megszületett Kate Upton babája

baba család Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világra jött Kate Upton kislánya. A hírek szerint a baba és a mama egyaránt jól vannak.

A kislány a Genevieve Upton Verlander nevet kapta, akit most te is megnézhetsz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Genevieve Upton Verlander 11.7.18

Kate Upton (@kateupton) által megosztott bejegyzés,

A modell tavaly novemberben ment hozzá a 35 éves baseball játékoshoz Justin Verlanderhez, az esküvő hírét pedig nemsokára a várandósság híre követte.

Így örül születendő testvérének Lilu 9 éves kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20181111-igy-orul-szuletendo-testverenek-lilu-9-eves-kisfia-david.htmlAhogy megírtuk, második gyermekét várja Lilu. A műsorvezető már régóta szeretett volna egy kistestvért a 9 éves fiának, Dávidnak. Család--Megszületett Kate Upton babájahttp://www.life.hu/csalad/20181111-megszuletett-kate-upton-fehernemumodell-babaja.htmlVilágra jött Kate Upton kislánya. A hírek szerint a baba és a mama egyaránt jól vannak. CsaládOrigoBerki Krisztián kitálalt: ilyen a viszony Mazsi és Hódi Pamela közötthttp://www.life.hu/csalad/20181103-berki-krisztian-elmondta-ilyen-a-viszony-mazsi-es-hodi-pamela-kozott.htmlSokáig ment az adok kapok Berki Krisztián exe, kislánya édesanyja, Hódi Pamela és szerelme, Mazsi között. De arról, hogy most hogy jön ki egymással a két nő, Berki a Mokkában beszélt. CsaládOrigoIkrei születtek Kollányi Zsuzsinakhttp://www.life.hu/csalad/20181030-ikrei-szulettek-kollanyi-zsuzsi-enekesnonek.htmlVáratlan bejelentést tett Kollányi Zsuzsi: ikrei születtek. Bencét műteni kellett, Bálintot pedig inkubátorba tették. CsaládFotó: Mudra László - OrigoMegszületett Pippa Middleton és James Matthews első gyereke http://www.life.hu/csalad/20181016-megszuletett-pippa-middleton-es-james-matthews-elso-gyereke-kisfiu-lett.htmlPippa Middleton és James Matthews első gyereke október 15-én született meg. A kisfiú 3,9 kilóval látta meg a napvilágot. Család--Tündéri videót tett közzé kisfiáról Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20181021-tunderi-videot-tett-kozze-kisfiarol-szinetar-dora-szineszno.htmlOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.