Hamarosan megszületik Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke. A palota egyik bennfentese elárulta, hogy úgy döntöttek, dadát fogadnak a kicsi mellé. 

A Kensington-palota egyik bennfentese elárulta, hogy Harry herceg és Meghan hercegné úgy döntöttek, a gyermek születése után, az első néhány hónapban még ők maguk gondozzák a gyermeket, ám később segítséget is igénybe vesznek, dadát fogadnak majd. 

A Daily Mail szerint valószínű, hogy ők is a világhírű dadaképző intézmény, a Norland College szolgálatait veszik majd igénybe. A lap megkereste őket, ám azt mondták, hogy egyelőre még nem érkezett megkeresés a hercegi pár részéről. Ebben az intézményben végzett egyébként Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeinek dadája, Maria Borallo is. 

Harry herceg és Meghan hercegné dadát vesznek majd fel, hogy segítsen nekik a gyermek körülForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Yui Mok

A brit bulvárlap cikke szerint korábban már az is felmerült, hogy Meghan hercegné édesanyja költözik az Egyesült Királyságba, hogy segítsen lányának, ám ezt továbbra sem tartják valószínűleg az informátorok. 

Közben a hercegi pár még mindig nem költözött be új birtokára, Frogmore Cottage-ra, hiszen még tart a felújítás.