Íme, minden, amit tudnod kell György herceg és Sarolta dadájáról, Maria Borallóról

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Chris Jackson -
Maria Borallo Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő dada György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos próbálnak mindig maguk vigyázni a gyerekeikre, de a kötelességeik miatt kénytelenek olykor dadákra bízni a csemetéket. Íme, minden, amit tudnod kell György és Sarolta dadusáról, Maria Borallóról.

Katalin és Vilmos két nagyon elfoglalt szülő. Szinte ki sem látszanak a kötelező megjelenésekből, így nem csoda, hogy a gyermekeik neveléséhez szükségül hívtak segítséget. Természetesen a világ egyik legjobb dadája ügyel a királyi csemetékre, aki olyan, mintha ő lenne az élő Mary Poppins.
Maria Teresa Turrion Borrallót professzionálisan arra tanították, hogyan gondoskodjon a gyerekekről, azaz dadának tanult a híres Norland College-ban, ahol a tananyagok között szerepel a varrás, a főzés, a pelenkázás és az önvédelem is.

Íme, Maria Borallo Forrás: AFP/2015 Getty Images/Chris Jackson

A rangos iskolába szinte lehetetlen bejutni, hiszen ez a világ egyik legjobb intézménye, már annak, aki gondozó szeretne lenni. A képzés nem olcsó, évente több mint 4 millió forintba kerül, de a fizetésük sem kevés:

egy évben 9 millió forintnál is többet kereshet egy ott végzett dada.

Maria szolgáltatásaiért tehát meglehetősen sokat fizet a királyi család, de az ő csemetéiknek a legjobb dada jár. A Spanyolországban született, negyvenes éveiben járó vigyázó ma már a Katalinnal és Vilmossal él a Kensington-palotában, ahol külön lakrésze van. Minden eseményre elkíséri a családot - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.