A halott hírességek szellemeivel beszélgető médium ikerpár, Terry és Linda Jamison azt állítja, Diana hercegné rajtuk keresztül szeretne üzenni a várandós Meghan hercegnének. Esetleges veszélyekre is figyelmezteti fia feleségét. 

Hamarosan megszületik Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke. Az elhunyt hírességek szellemeivel beszélgető, magukat médiumnak tartó ikerpár, Terry és Linda Jamison azt állítja, hogy Harry herceg édesanyja, Diana rajtuk keresztül üzen a leendő anyának – írja a Daily Star

Az ikrek azt mondják, Diana szelleme látja, hogy Meghan hercegné testvére, Samantha a kicsi születésének idejére időzíti a hercegnéről készülő botránykönyv megjelenését. 

A médium ikerpár szerint Diana szelleme üzentForrás: AFP/Jamal A. Wilson

Arra is figyelmezteti fia szerelmét, hogy pihenjen többet, mert a sok utazás kimerít egy várandós kismamát. „És ne legyen olyan, mint én, mert az az őrület receptje” – mondta állítólag Diana.

A médiumok szerint Harry és Meghan születendő gyermeke nagyon közeli kapcsolatban áll majd Vilmos és Katalin csemetéivel. Ugyanakkor a médiumok azt mondják, Meghan hercegné családja is megjelenik majd, ha megszületik a gyermek, ezeken a nehézségeken pedig a kismamát a humora segíti át.