Harry herceg független akart lenni a palotától, ám ez nem lehetséges

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
Buckingham-palota Meghan Markle Meghan hercegné Frogmore Cottage függetlenség Kensington-palota Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, sőt, nemsokára beköltöznek új otthonukba, Frogmore Cottage-ba is. Bennfentesek szerint a hercegi pár teljes függetlenséget szeretett volna a Kensington-palotától, ám ezt nem kapták meg. 

A brit királyi családhoz tartozó Kensington-palota Vilmos herceg és Katalin hercegné otthona. Egy ideig arról szóltak a hírek, hogy Harry herceg és Meghan hercegné is oda költözik majd, ám ők a vidékiesebb Frogmore Cottage nevű birtokot választották.

Harry herceg és Meghan hercegné hamarosan szülők lesznek Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

A rossz nyelvek szerint ez a két hercegné közötti viszálynak is köszönhető, ám erről biztosat nem tudni. A Harper's Bazaar cikke szerint egy bennfentes úgy tudja, Harry herceg nagyobb függetlenséget szeretett volna a Kensington-palotától, hiszen ha Vilmos herceg egyszer király lesz, nem feltétlen előnyös, ha ennyire szorosan együtt kell működniük.

A királynő azonban nem látta jónak két csapatot fenntartani a két hercegi pár dolgainak intézésére a közeljövőben. Így bár Harry és Meghan Frogmore Cottage-ban élnek majd, a hivatalos dolgaikat mégis a palota berkein belül intézik.

Híres hollywoodi szülők, akik nyíltan vállalják oltásellenes nézeteikethttp://www.life.hu/csalad/20190318-hires-hollywoodi-szulok-akik-vallaljak-oltasellenes-nezeteiket.htmlBár itthon is folyamatosan terítéken van az oltások körüli vita, az Egyesült Államokban ez már egyfajta csendes háborúba csapott át. A lakosság közel egyötöde vakcinaellenes, ami nagyrészt a hollywoodi hírességeknek is köszönhető. CsaládOrigoSzívszorító ajándékot kapott elhunyt édesanyjától egy menyasszonyhttp://www.life.hu/csalad/20190318-szivszorito-ajandekot-kapott-elhunyt-edesanyjatol-egy-menyasszony.htmlNem sokkal a lánya esküvője előtt hunyt el súlyos betegségben az édesanya. Amikor közölték vele, hogy az állapota visszafordíthatatlan, egy különleges ajándékot rendelt a lányának. CsaládOrigoHarry herceg szabadságot kér a királynőtől a gyermeke születése utánhttp://www.life.hu/csalad/20190318-harry-herceg-szabadsagot-ker-a-kiralynotol-a-gyermeke-szuletese-utan.htmlHamarosan életet ad első gyermekének Meghan hercegné. Harry herceg pedig egy kéréssel fordult a királynőhöz. CsaládOrigo44 évesen babát tervez a Groovehouse énekesnője, Judyhttp://www.life.hu/csalad/20190318-44-evesen-babat-tervez-a-groovehouse-enekesnoje-judy.htmlA Groovehouse énekesnője, Judy elárulta, 44 évesen is szívesen vállalna be egy második babát, de ha nem jön össze a gyermekáldás, a párjával akkor sem keserednek el. Család--Névtelenül vallottak a párok: ilyen problémákat okoznak az anyagiakhttp://www.life.hu/csalad/20190317-nevtelenul-vallottak-a-parok-ilyen-problemakat-okoznak-az-anyagiak.htmlKutatások szerint a párok legtöbbször a pénzügyeken veszekednek. Vannak, akik ezt az interneten is megosztják. Tényleg egészen képtelen szituációk is előfordulnak. CsaládOrigoÍgy imádja "flegma, bunkó, buflák" kutyáját Tóth Verahttp://www.life.hu/csalad/20190317-igy-imadja-flegma-bunko-buflak-kutyajat-toth-vera-enekesno.htmlÖt éve van Tóth Veránál az egyik kutyája, az énekesnő pedig ennek alkalmából tette közzé nagyon aranyos posztját. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.