Zalatnay Sarolta elárulta, azt sem bánná, ha lánya spermabankhoz fordulna segítségért, mert annyira szeretne már unokát.

Zalatnay Sarolta nem titkolja, régóta vágyik már arra, hogy unokázhasson. Csakhogy ez nem annyira egyszerű, hiszen lánya leszbikus párkapcsolatban él és emiatt valószínűleg nem fog természetes úton szülni.

A lányomnak az örökbefogadáson jár az esze, miközben én azt kívánom neki, hogy élje át a szülés csodáját! Sajnos én nem tapasztalhattam meg, ami óriási veszteség. Tudom, mik a félelmei, mitől ódzkodik, hiszen nap mint nap ítélkeznek felette, amiért a lányokat szereti, de nem szeretném, ha csak ezek miatt nem vágna bele” – mesélte az énekesnő hot! magazinnak.

Zalatnay Sarolta nagyon szeretne már nagymama lenniForrás: Facebook/Mokka

Az énekesnő azt sem bánná, ha lánya spermabankhoz fordulna és egyedül vállalna gyermeket.

Rengeteget beszélünk a témáról, naponta előjön. Ha úgy alakulna az élet, akár egyedül is vállalna gyereket. Erre is van mód, hiszen manapság rengeteg nő fordul segítségért egy spermabankhoz. De még nem tart itt, és ezt tiszteletben tartom. Persze, ha lehetne egy kívánságom, az lenne, hogy megtapasztalhassam, milyen nagyszülőnek lenni. Az életemnél is sokkal jobban szeretném az unokámat.”