Sophia Vegas, a legkisebb derekú nő megmutatta, hogyan fest a szülés után

darázsderék alak vékony anyaság Sophia Vegas fogyás derék szülés plasztikai sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világra hozta első gyermekét Sophia Vegas, az a német tévésztár, akit a világ legvékonyabb derekú nőjének tartanak. Azt is megmutatta, hogyan néz ki 7 héttel a szülés után.

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla: Sophia Vegas német tévésztár több plasztikai beavatkozáson is átesett annak érdekében, hogy ő legyen a világ legvékonyabb derekú nője. Vállalkozása sikerült, elérte célját.

A celeb nemrégiben világra hozta az első gyermekét. Egyik legújabb célja pedig az volt, hogy minél előbb visszanyerje a régi alakját, amiért annyit dolgozott. Hét héttel a szülés után megmutatta, hogyan fest most - írja a The Sun.

A közösségi oldalára többek között egy fürdőruhás képet is feltett. Látható, ugyanolyan, mint a várandósság előtt volt. Azt egyelőre nem tudni, hogyan csinálta ezt az elképesztő manővert.

5 + 1 ok, hogy mindennap smoothie-val indítsd a reggelthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190404-mindennap-smoothieval-inditsd-a-reggelt.htmlNemcsak egyszerűen és gyorsan elkészíthető a reggeli turmix, de rendkívül egészséges is. Íme, 5 + 1 ok, hogy miért indítsd minden egyes napodat smoothie-val! Ez Zsír!OrigoTolvai Reni mélyen dekoltált topban edzetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190404-tolvai-reni-melyen-dekoltalt-topban-edzett.htmlEdzéssel tartja formában magát Tolvai Reni énekesnő. Most egy nagyon szexi fotót töltött fel a közösségi oldalára, amely sportolás közben készült. Ez Zsír!OrigoPlank – egy egyszerű, de annál nagyszerűbb gyakorlathttp://www.life.hu/ez-zsir/20190403-plank-gyakorlat-erre-jo.htmlEgyszerű, mégis hatékony – ki ne szeretné ezt a párosítást? A plank gyakorlata éppen ilyen! Most eláruljuk, milyen jótékony hatásai vannak, és hogyan kell helyesen kivitelezni. Ez Zsír!OrigoAnna Kurnyikova nagyon lefogyott: követői aggódnak értehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190404-anna-kurnyikova-nagyon-lefogyott-kovetoi-aggodnak-erte.htmlAnna Kurnyikova nagyon lefogyott, ezt pedig a követői is észrevették: aggódnak érte. Ez Zsír!--Celine Dion nagyon lefogyott, elmondta, hogy miérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190403-celine-dion-nagyon-lefogyott-elmondta-hogy-miert.htmlAz utóbbi időben sokkolóan soványra fogyott Celine Dion. Rajongói aggódtak miatta, ám most elárulta, mi a változás oka. Ez Zsír!--Hozd ki a maximumot minimális idő alatt – 6 perces hasizomedzés – videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190401-hozd-ki-a-maximumot-minimalis-ido-alatt-6-perces-otthoni-hasizom-edzes-video.htmlA nők számára a lapos és feszes has legalább olyan fontos, mint a kerek popsi. Egy szépen kidolgozott – nem feltétlenül extrakockás – has éveket képes fiatalítani a megjelenésen és a közérzeten. Az eredményért azonban nem mindenki szeretne edzőterembe járni vagy otthon fél órát mozogni. Nos, itt egy intenzív 6 perces gyakorlatsor, ami megoldást jelenthet. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.