Anyák napi meglepetések, amelyek nem kerülnek egyetlen fillérbe sem – Tippek tiniknek

anyák napja tini anya ötletek gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell feltétlenül tárgyi ajándékkal meglepned anyukádat május első vasárnapján. Számos más dologgal is éreztetheted, hogy szereted, tiszteled és becsülöd őt. Ehhez adunk most némi segítséget.

Együtt a szülői házban

Ha még együtt laksz édesanyáddal, úgy számtalan szuper lehetőség áll a rendelkezésedre, amellyel könnyíthetsz az életén, és bearanyozhatod a vasárnapját.

Vidd ágyba a reggelijét! Ezzel megalapozod az egész napját. Hidd el, könnyekig fog hatódni, amikor bekopogsz a hálószoba ajtaján a kis tálcával.

Anyák napján vidd ágyba a reggelit! Forrás: Shutterstock

Vállald magadra az ebéd elkészítését! A legjobb, ha anyukád egyik kedvelt receptjét/kedvenc ételét próbálod reprodukálni, többletjelentést adva a családi étkezésnek.

Takaríts ki a hétvégén helyette! A hét utolsó napjai sok családban a hétköznapi káosz felszámolásáról és az új hét zavartalan kezdetének előkészítéséről szólnak. Spórolj időt és energiát édesanyádnak, és csináld meg te – akár apukáddal, testvéreiddel karöltve.

A takarítással rengeteget segítesz az anyukádnak, neki pedig több ideje marad rátok vagy magára Forrás: Shutterstock

Ültess a kertben! Régóta vágyik egy drágább növényre? Esetleg kinézte, de még nem jutott el odáig, hogy megvegye és elhelyezze a neki szánt kertrészben? Ébredjen úgy vasárnap, hogy az ablakból kinézve ott lássa a vágyott virágot!

Külön élsz tőle

Ha már nem élsz együtt a szüleiddel, akkor is szerezhetsz meglepetést. Természetesen ebben az esetben nehezebb dolgod lesz, de a fentiekhez hasonló figyelmességeket így is megadhatod neki. Keltsd korán május ötödikén, engedj a fürdőkádba forró habos vizet, és miközben ő élvezi a gondtalan reggeli pihenést, addig te takaríts, készíts reggelit, moss ki egy adag ruhát, ágyazz be helyette.

Amikor a hétköznapi teendőit vállalod magadra, azzal nem csupán segítesz neki némi levegőhöz jutni, de bizonyítod is, hogy mennyire hálás vagy, amiért ő ezeket egyedül végzi/végezte nap mint nap érted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.