Harry herceg édesanyja, Diana elvesztéséről beszélt Hollandiában

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Diana Invictus Games Hollandia család Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fia születése után nem sokkal Hágába utazott Harry herceg azért, hogy elindítsa a 2020-as Invictus Games egyéves visszaszámlálását. Itt arról is beszélt egy veterán katonával, hogy új célt adott neki fia születése és arról is, miben változtatta meg az életét édesanyja elvesztése. 

„Egy anya elvesztése azt jelenti, hogy elveszíted azt a biztonságot, amire egy fiúnak szüksége van” – mondta Harry herceg édesanyja, Lady Diana haláláról. Az újdonsült édesapa fia születése után megszakította szabadságát, hogy Hágába utazzon. Ő indította el ugyanis a 2020-as Invictus Games egyéves visszaszámlálását.

Harry hercegnek új célt adott fia születése Forrás: AFP/Ben Stansall

Harrynek alkalma nyílt arra is, hogy kicsit négyszemközt beszélgessen Dennis van der Stroon veterán katonával, aki szintén elveszítette az édesanyját, felesége pedig gyermeket vár. Valószínűleg ezért történhetett, hogy a herceg jobban megnyílt a szokásosnál.

A Daily Mail cikke szerint Harry azt mondta a bajtársának, hogy fia születése új célt és motivációt adott az életének. Annak pedig kifejezetten örül, hogy Archie egyelőre nagyon nyugodt baba.

Kutatások szerint okosabbak azok a gyerekek, akik együtt alszanak szüleikkelhttp://www.life.hu/csalad/20190502-kutatasok-szerint-okosabbak-azok-a-gyerekek-akik-egyutt-alszanak-szuleikkel.htmlA gyermekeikkel együtt alvóknak több csoportját különböztetjük meg: vannak, akik számára természetes, hogy gyermekükkel egy ágyban alszanak, másoknál a kényszer és a feltehetően helytelen altatási rutin betonozta be ezt az állapotot, és akadnak, akik csupán éjszakánként engedik be maguk mellé a kicsiket, amikor álmukból felriadnak, és nem tudnak a saját ágyukban visszaaludni. CsaládOrigoSzidás helyett dicsérj és figyelj! – Így növelheted a gyermeked önbizalmáthttp://www.life.hu/csalad/20190508-szidas-helyett-dicserj-es-figyelj-igy-novelheted-gyermeked-onbizalmat.htmlA gyermekünknek nem kell tökéletesnek lennie. Ha kellően elfogultak vagyunk, úgyis annak fogjuk látni. És ez így helyénvaló. Ha ugyanis a gyermek tudja és érzi, hogy feltétel nélkül szeretjük, minden adott lesz ahhoz, hogy egészséges énképe alakuljon ki. Ha pedig bízik önmagában, a képességeiben és a világ kiszámíthatóságában, kellő önbizalma lesz ahhoz, hogy helyt álljon a nagybetűs életben. CsaládOrigoKiderült, hogy Meghan Markle a macskája után nevezte el gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20190510-kiderult-hogy-meghan-markle-a-macskaja-utan-nevezte-el-gyermeket.htmlMeghan Markle ismerősei fedték fel, hogy miért az Archie nevet kapta a hercegné és Harry kisfia. Család--Hamarosan megérkezik Kanye West és Kim Kardashian negyedik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190510-hamarosan-megerkezik-kanye-west-es-kim-kardashian-negyedik-gyermeke.htmlKim Kardashian és Kanye West hamarosan üdvözölhetik negyedik gyermeküket: megindult a szülés a béranyánál. CsaládOrigoIstenes Bence és Csobot Adél megmutatták második gyermeküket, Ádinthttp://www.life.hu/csalad/20190510-istenes-bence-es-csobot-adel-megmutattak-masodik-gyermekuket-adint.htmlCsobot Adél és Istenes Bence sokat vártak második gyermekük megmutatásával, de végre láthatjuk a 8 hónapos Ádint is. CsaládSarka Kata harmadik gyermeke kisfiúhttp://www.life.hu/csalad/20190510-sarka-kata-harmadik-gyermeke-kisfiu.htmlSarka Kata titokban hozta világra harmadik gyermekét, akiről egyelőre semmilyen információt nem közölt. Néhány titok azonban mégis kiderült. CsaládFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.