Harmincnyolc éves lett Jellinek Tina, akinek születésnapját családi körben ünnepelte meg az Emilio família. Bangó Margit nem akármilyen ajándékkal lepte meg szeretett unokáját ezen a napon.

Elérzékenyülve fogadta a családi köszöntést Jellinek Tina, aki 38. életévébe lépett. A kétgyermekes családanyának jól estek a szülinapi jókívánságok, de ajándékra nem számított. Úgy érzi boldog és teljes az élete, hiszen megkapta azt, amire mindig is vágyott: egy szép, egészséges családot.

Forrás: Spotlight Media

"38 éves lettem és elmondhatom, hogy nagyon szerencsés vagyok. Gyönyörű családom van, egészségesek vagyunk, együtt vagyunk. Hálás vagyok a férjemért, a gyerekeimért és azért, hogy olyan Mamám van, amilyet mindenki csak álmodhat magának, de nekem megadatott" - mondta Tina, aki nem győzött hálálkodni a születésnapi ajándékokért. A lélegzete kis híján elakadt, amikor meglátta, hogy Bangó Margit egy kandallóval kedveskedett neki.

Forrás: Spotlight Media

"Tudtam, hogy Tina régóta vágyik egy olyan kandallóra, mint az enyém, ezért megleptem vele. Elképesztő, hogy repül az idő. Tisztán emlékszem rá, amikor Vancouverben meglátta a napvilágot. Mikor megszületett az én kezembe pottyant. Már csak ezért is mindig különleges helyet foglalt el a szívemben az én drága Tinám" - mondta elérzékenyülve Bangó Margit, aki a legjobbat szeretné szeretett unokájának.

Forrás: Spotlight Media

„Azt kívánom Tinának, hogy legalább száz évig éljen ilyen boldogságban és egészségben. Ahogy a régi fotókat nézegettük hihetetlennek tűnik, hogy eltelt 38 év, pedig nekem olyan, mintha most lett volna, amikor 5-6 hónaposan a kezembe fogva dajkáltam. Jó ezeket az időket is felidézni, de még jobb, hogy együtt ünnepelhetünk a születésnapján, amelynek ma a nézők is részesei lehetnek" – árulta el Bangó Margit a ma 20:55-től a Sláger TV-n látható Drága családom születésnapi epizódja kapcsán.