Tündéri felvétel: énekelve altatja kislányát Tóth Gabi - Videó

Tóth Gabi Krausz Gábor gyerekvállalás altatás Krausz Hannaróza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krausz Gábor és Tóth Gabi egyre többször engednek bepillantást a mindennapjaikba. Ezúttal arról rántották le a leplet, hogy altatja kislányát az énekesnő.

Mióta Hannaróza megszületett, a házaspár élete kizárólag a kislány körül forog. Bár a sztárpár még nem mutatta meg a kis Hannaróza Marika arcát, Gabi és Gábor szinte minden nap posztolnak róla valami cukiságot.

Nemrég Tóth Gabi osztotta meg követőivel, hogy altatja kislányukat Krausz Gábor. A tündéri videó alá az apuka is kommentelt, és édes bosszút ígért. Nem kellett sokáig várni, ezúttal ugyanis a séf mutatta meg, milyen módszert használ Gabi Hannika álomba ringatásához.

A felvételen Tóth Gabi a babaszobában, félhomályban énekel a kislánynak. Igaz, nem sok látszik így belőlük, de a meghitt pillanatot több tízezer rajongójuk megnézte már.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️Nothing else matters❤️ ‍ ‍ @tothgabi

G à b o r K r a u s z (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.