Szívszaggató: Kiderült, mit csinált a halála előtt Kobe Bryant

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Ethan Miller -
halál tragédia hívő hit Kobe Bryant templom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány órával a végzetes helikopter-baleset előtt az NBA-legenda Kobe Bryant egy templomban járt imádkozni.

A hét órakor kezdődő mise előtt tért be a kaliforniai Newport Beach-i Angyalok királynője katolikus templomba Kobe Bryant, ahol Steve Sallot atyával is összefutott. - számolt be a CNN.

„Kezet fogtunk, láttam, hogy korábban keresztet vetett, mert a homlokán még csillogott a szentelt víz"

-mondta a plébános.

Ismert volt, hogy a 41 éves NBA-sztár a családjával együtt rendszeresen látogatta a Newport Beach- i templomot, ahol több száz hívő mellett imádkoztak a mise alatt, de mindig igyekeztek nem felhívni magukra a figyelmet.

„Nem beszélt sokat a hitéről, de minden bizonnyal hívő ember volt" – árulta el Sallot atya.

Timothy Freyer, az Oranci Egyházmegye püspöke hétfőn a Facebook-oldalán írt bejegyzésben emlékezet meg Bryantről, akit elkötelezett katolikusnak írt le, olyan embernek, aki szereti a családját és a hitét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My Gigi

Kobe Bryant (@kobebryant) által megosztott bejegyzés,

„Kobe az egyház tagja, gyakran látogatta a püspökség és a plébánia miséit, mindig a templom hátuljában foglalt helyet, hogy a jelenléte ne vonja el az emberek figyelmét Krisztus tanításairól" – írta a püspök.

A vasárnap első mise előtt Bryant rövid időt töltött imádsággal a kápolnában, és Sallot atyával is csupán néhány szót váltott. Az atya és a kosaras néhány perccel azelőtt futottak össze a templomban, mielőtt elkezdődött volna a vasárnapi első mise.

Órákkal később következett be az egész világot megrázó helikopter-baleset, amelyben Bryant és 13 éves lánya, valamint további hét utas vesztette életét Calabasas térségében. Az egykori kosárlabda-játékos és lánya éppen Thousand Oaksba tartottak edzésére. -írja a Blikk.

Kobe Bryant és a lánya is meghalt a helikopter-balesetben Forrás: AFP/2019 Getty Images/Ethan Miller

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.