Jessica Simpson bevallotta, hogy alkoholista anya volt

Forrás: Thinkstock -
alkoholizmus Jessica Simpson anya alkoholista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson az alkohollal folytotta el rossz érzéseit, függősége olyan mértékű lett, hogy a gyermekeiről sem tudott gondoskodni. Ezért döntött úgy, változtatnia kell. 

Titokban évekig súlyos alkoholfüggő volt Jessica Simpson annyira, hogy már a gyermekeiről sem tudott gondoskodni. Ez ébresztette rá, hogy nem folytathatja tovább így az életét. A traumák elnyomása helyett fel kellett dolgoznia azokat, például azt, hogy gyermekkorában szexuálisan zaklatták.

Lassan megöltem volna magam az alkohollal és a gyógyszerekkel"

Iszonyodtam attól, hogy így látnak"

Jessica Simpson Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

Függőségéhez az is hozzájárult, hogy évekig mérgező kapcsolatban élt a zenész John Mayerrel. „Folyton azzal traktált, micsoda szexbomba vagyok, miközben állandóan ostoba libának éreztem magam mellette. Egyre gyakrabban az itallal tompítottam a rossz érzéseimet" – idéz az önéletrajzi könyvében írtakat a Best. Gyógyulásában hatalmas támasz volt a férje, Eric Johnson, aki maga is lemondott az alkoholról. Jessica heti kétszer kezdett terápiára járni, és már két éve, hogy egyáltalán nem iszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.