Hosszú Katinka is nyilatkozott az állapotáról

Forrás: instagram.com/hosszukatinka -
Hosszú Katinka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt héten több magyar több úszóról is kiderült, hogy megfertőződött a koronavírussal. Hosszú Katinka tesztje negatív lett, de azóta is gyakran megkérdezik tőle, nincs-e változás az egészségi állapotában. 

A Magyar Úszó Szövetség korábban elárulta, hogy kilenc úszó is elkapta a fertőzést, többek között Kapás Boglárka és Kozma Dominik. Sós Csaba, a magyar úszó-válogatott szövetségi kapitánya. külön kitért a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkára, akiről azt mondta:

"Ő az, aki minden mások számára katasztrófaértékű helyzetben is mindig a talpára esett. A személyét illetően bizakodó vagyok."

A 24.hu megkérdezte Hosszú Katinka is, hogy van, benne van-e a COVID-19-el érintett úszók között?

"Mostanában, amikor az úszókkal online beszélgetünk egymással és felteszik a kérdést, hogy vagy, azt szoktam válaszolni: Köszönöm, negatív! Szerencsére most sem tudok mást mondani"

- válaszolta Hosszú Katinka.

Hosszú Katinka Forrás: instagram.com/hosszukatinka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.