Neked énekelek Pataky Attila Charlie Kovács Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy műsorban hazánk legnagyobb nevei, akik mind jótékony céllal szerepeltek. 

A TV2 Neked énekelek című produkciója még a vártnál is jobban teljesített - minden szempontból. Több, mint 50 sportoló és előadóművész ragadott mikrofont annak érdekében, hogy pénzt gyűjtsenek azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. A csatorna így szeretne köszönetet mondani mindenkinek, akik most is a frontvonalon harcolnak értünk.

Hazánk legnevesebb zenészei közül olyanok jelentek meg a képernyőn, mint Kovács Ákos, Pataky Attila, Charlie, Presser Gábor vagy Frenreisz Károly. De látható volt Janicsák Veca, Zséda, Rúzsa Magdi és még sokan mások.

A produkciókat hallgatva keserédes érzések szaladgáltak a nézőkben, hiszen a jó cél azért jöhetett létre, mert rengetegen nélkülöznek. A műsor ideje alatt telefonhívással vagy SMS-sel bárki támogathatta a legnagyobb hazai segélyszervezeteket: a Magyar Református Szeretetszolgálatot, a Baptista Szeretetszolgálatot, a Magyar Vöröskeresztet, a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot, az Ökumenikus Segélyszervezetet és a Katolikus Karitászt.

A műsor ideje alatt nem kevesebb, mint 25 millió forint gyűlt össze. A gyűjtés a 1357-es adományvonalon azóta is folytatódik - minden hívás vagy sms 500 forint adományt jelent. Aki pedig közvetlenül szeretne utalni, az a 11711711-22222222 bankszámlaszámon is (külföldről: HU45 1171 1711 2222 2222 0000 0000) megteheti.

Janicsák Veca és Kovács Ákos

Pataky Attila, Charlie és Frenreisz Károly

Presser Gábor és Rúzsa Magdi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.