Aurelio esésén röhög a fél internet - Videó

Forrás: Instagram, Aurelio -
videó Aurelio esés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio óriásit esett edzés közben. És nagyon vicces. 

Két hónappal ezelőtt még sokkal komolyabb dolgok kapcsán olvashattunk Aurelióról. Mint ismeretes, az egykori valóságshow-sztárt azzal vádolják, hogy bántalmazta és fogva tartotta egyik ismerősét, aki állítólag 200 ezer forintot lopott el tőle. Októberben elsőfokon 4 év börtönre ítélték, de ő továbbra is harcol azért, hogy bizonyítsa ártatlanságát.

Valószínűleg a koronavírus miatt most az ő ügye is parkolópályára került, így most a lehetőségekhez képest nyugodtan töltheti a karanténos heteit. Láthatóan nem is unatkozik, és inkább edzésbe fekteti az idejét, mint lazsálásba. Bár valószínűleg az nem volt betervezve, hogy akkorát esik húzódzkodás közben, hogy rossz nézni.

"Sz*r a kedved? Tessék! Életem esése, estem már el tv-ben nem egyszer, de b*zmeg, hogy edzés közben IS.:) Természetesen egy egoista, magamutogató, edzős videó akart lenni, hát ez lett belőle. Maradj otthon.Ott is törtènik mindig valami. Tegnap mondjuk viccesebb volt. Ma nem tudom behajlítani a térdem Faszi! (belém állt a csavar) Vigyàzz magadra otthon is!" - írja a videóhoz tartozó posztban.

Szerencsére nem esett baja, így senkinek sem kell lekiismeret-furdalást éreznie, ha nevetett rajta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.