Szívhez szóló dalt írt a nőknek Kovács András Péter

nők dal szerelem Kovács András Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dalt írt a nőknek Kovács András Péter. Nagyon cuki és persze vicces is. 

Kovács András Péter több mint 60 másik férfi közreműködésével alkotta meg a "Mi akkor is szeretünk titeket" című nótát, mely azoknak a hölgyeknek szól, akik a karantén miatt már hetek óta otthon ülnek. Hiszen a nőknek nem csak azért rossz a kijárási korlátozás, mert nem találkozhatnak bármikor bárkivel, hanem azért is, mert le kell mondaniuk számtalan olyan dologról, amitől szépnek, amitől nőnek érzik magukat.

Ilyen például a fodrász, a műkörmös, a szolárium, a kozmetikus, a műszempillás, stb. Persze, ezek nélkül is boldognak kellene lennie mindenkinek, de ha összeadjuk a sok-sok lemondást plusz az izoláltságot, akkor nem csoda, ha a nők gyorsabban őszülnek a megszokottnál.

LÁNYOK, NŐK, ASSZONYOK!

Úrrá lett rajtatok a bezártság, fásultság, hanyagoltság, szomorúság érzése? Hadd vidítsunk fel egy kicsit! Több mint hatvan férfi segített nekem abban, hogy elmondjuk, mit érzünk irántatok ebben a rendhagyó helyzetben! - írja a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.