Szögeczki Ági számolja a perceket, hogy végre fodrászhoz mehessen

frizura haj karantén Szögeczki Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szögeczki Ági nézett már ki jobban - a fia is megerősítette. 

Szögeczki Ági és kisfia is már egy ideje karanténban vannak. A ValóVilág egykori sztárja eddig főleg arról panaszkodott, hogy nagyon rosszul viseli a családja hiányát. Főleg Húsvétkor csúcsosodott ki a dolog, hiszen ilyen ünnepekkor mindig együtt szoktak lenni.

Nemrég azonban szóbakerült még egy dolog, ami nagyon hiányzik Áginak: ez pedig a fodrász. A közösségi oldalára tett ki egy posztot, amiben elárulta, hogy még a saját kisfia is megszólta a frizuráját. Ez azét már jelent valamit:

Napi Patrick: - Anya, "FEKETÜL" a hajad, és nekem tetszel, de annyira nem szép... Ritkán, sőt, fogalmam sincs, volt-e valaha hasonló helyzetünk. Mármint, hogy valami miatt kb. megszól a gyerek... Március 4-én volt befestve a hajam és nem akarom szépíteni a dolgot: jelenleg borzasztóan nézek ki. A fotón nem a mostani hajam van... Nyugtassatok meg, hogy más is van, aki az elmúlt 8 vagy 9 hétben nem jutott el hajat festetni. Vagy lehet Patrick kellett volna, hogy befesse?!?" - írja Instagram oldalán Ági.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.