Botránykönyv készül Harry és Meghan életéről

Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang -
Meghan Markle könyv Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg a könyvben őszintén kitálal életüknek azon időszakról, amikor a királyi család szénior tagjaként töltöttek.

Az exhercegi párral a királyi család által jól ismert szerzők készítenek interjúsorozatot, amely a könyv alapjául szolgál. - írja a Dailymail.

Omid Scobie a Bazaar.com királyi hírekkel foglalkozó szerkesztője, Carolyn Durand pedig hasonlóan "Sussex barát", hiszen az Elle.com számára többször is készített velük interjúkat a múltban. Scobie és Durand célja, hogy elmondják a pár „valódi" történetét. A 320 oldalas könyv feltehetőleg augusztus 11-én jelenik meg, melynek munkacíme egyelőre Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan, vagyis Igazi modern királyság: Harry és Meghan valódi világa.

Ez a fajta "lázadás" a rendszer ellen sokakat emlékeztet Diana hercegnőre és ők is hasonlóképpen fogolyként érezték magukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.