Kovács Kati: "Mintha kihúzták volna a talajt a lábunk alól!"

Kovács Kati énekesnő Fonogram-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Kati Fonogram-díjas énekesnő lett, ám a díját sajnos még nem tudta átvenni.

Fonogram-díjjal tüntették ki nemrég Kovács Katit. Az énekesnő nem is számított az elismerére, így hihetetlenül boldog, még annak ellenére is, hogy a díjat pont a karantén ideje alatt kapta, így az ünnepélyes díjátadó elmaradt:

"Amikor felhívott Szűts László, először azt hittem, viccel, mert nem vártam ezt a díjat. Nem is gondoltam, hogy valaha megkapom, de minden ilyen elismerésnek örülök és nagyra értékelem. Örülök, hogy észrevették, vannak itt szólista énekes lányok is, nem csak énekes fiúk" - mesélte a művésznő, aki bevallotta, hatalmas ürességet érez mostanában maga körül.

Fotó: Pályi Zsófia - Origo

"Nagyon nehéz ez az időszak előadók számára is, mintha kihúzták volna a talajt a lábunk alól! Szoktam itthon énekelni, egyedül, de az más, közönség nélkül mit érek én" - mondta a Blikknek.

Elmondása szerint azért igyekszik mindig valamivel elfoglalni magát, időnként elvonul énekelni, illetve a családtagokkal is sokkal sűrűbben beszél telefonon. Illetve a jó idő beköszöntével olyan takarítási munkálatokba is belevágott, amelyekhez a hidegebb hetekben még egyáltalán nem volt kedve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.