Cyla úgy véli, Kiszel Tünde akadályozza Donatella modellkarrierjét

Forrás: Instagram/Kiszel Tünde -
modell Kiszel Tünde Donatella Kajdi Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde büszkén tudatta a nagyvilággal a napokban, hogy lánya fotója felkerült az olasz Vogue honlapjára. Kajdi Csaba szerint a Donatellának meglett volna az esélye a sikeres modellkarrierre, ha anno megfogadták volna a tanácsát.

Nemrég az olasz Vogue magazin oldalára került fel Kiszel Tünde lányának fotója, amit a büszke anyuka közösségi oldalán mutatott meg.

Köztudott, hogy Kajdi Csabának olyan híres modellek köszönhetik karrierjük, mint Ebergényi Réka vagy Mihalik Enikő. Cyla néhány éve Donatellával is elkezdett foglalkozni, mert látott benne lehetőséget modellként, ám azt javasolta: építsenek önálló imázst neki, hogy ne Kiszel Tünde lányaként ismerjék. Szerinte az anyuka azonban ezt nem tartotta szem előtt, továbbra is gyakran lányával fotózkodott, így lehetetlen volt a sikeres modellkarrier, Kajdi nem vállalta tovább a közös munkát.

Kajdi Csaba szerint Donatellából lehetne sikeres modell. Forrás: Instagram/Kiszel Tünde

"Örülni lehet ennek is, de messze nem számít komoly sikernek, ilyesmi náluk is gyakran előfordul. Bármelyik középszerű fotós küldhet be képet, amiből választanak, és felkerül ingyen a magazin oldalára."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.