Adele látja el jó tanácsokkal Los Angelesben Harryt és Meghant

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
Meghan Markle Adele Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár talán már nem érzi annyira egyedül magát a tengerentúlon, hiszen egy újabb világsztárral kötöttek barátságot, aki alig öt percre lakik tőlük, és minden erejével azon van, hogy segítsen nekik beilleszkedni.

Ez a sztár pedig nem más, mint Adele. A milliomos producer, Tyler Perry – aki felajánlotta a párnak a villáját - után most az énekesnő is nagy segítségére lehet Harrynek és Meghannek. A The Mirrornek egy bennfentes elárulta, Adele körülbelül öt percre lakik a hercegi pártól, és rengeteg jó tanáccsal ellátta már őket a környékkel kapcsolatban.

Adele segít beilleszkedni Meghannek és Harrynek. Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Többek között felajánlotta, hogy bejuttatja Archie-t abban az óvodába, ahová az ő fia is jár. Ráadásul ismer olyan VIP helyeket, ahol senki sem fogja őket zargatni.

„Nagyon jól kijönnek ők hárman, Meghan becsüli Adele-t, amiért képes ilyen életet fenntartani Los Angeles-ben, emellett pedig imádja a zenéjét is, sőt a 21 című albuma, segített neki átvészelni az első válását is" – mesélte az ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.