Oszter Sándor felesége csúnyán összetörte autóját

Forrás: Youtube, facebook.com/donatella.failoni -
Failoni Donatella Oszter Sándor autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Failoni Donatella, Oszter Sándor felesége éppen a boltból tartott haza Balatonrendesen, amikor egy autó nem adta meg neki az elsőbbséget, és egymásba szaladtak. A légzsákok valamiért nem nyíltak ki, így kész szerencse, hogy nem történt nagyobb baj.

A színész neje balatonrendesi házukból kocsival ment bevásárolni a faluba, ám hazafelé autóbalesetet szenvedett.
„Már végeztem a kisboltban, vidáman tartottam hazafelé, majdnem otthon voltam, amikor egy huszonéves fiatalember nem adta meg a jobbkéz-szabály szerinti elsőbbséget.

Hiába tapostam a fékbe, nagyon megrémültem, mert láttam, baj lesz. Össze is ütköztünk. Óriási szerencsém van, hogy nem esett bajom, mert a légzsákok valamiért nem nyíltak ki"

– mesélte a Blikknek.
A biztonság kedvéért rendőrt hívtak, akik hamar a helyszínre érkeztek. Megszondáztatták mindkettőjüket, de nem mutatott ki alkoholfogyasztást egyik félnél sem az eszköz. A férfi elismerte, hogy nem adta meg az elsőbbséget.

Oszter Sándor nagyon megijedt, amikor megtudta, hogy Donatella balesetet szenvedett. Forrás: Youtube, facebook.com/donatella.failoni

Oszter Sándor feleségének az autója, noha haza tudott vele még menni, csúnyán összetört, és jó ideig nem tudja majd használni. Annak viszont örül, hogy segítségére siettek a bajban:
„Az autóm rettenetesen nézett ki, de úgy láttam, a motorjának nem esett baja. A rendőrök figyelmeztettek, nagyon lassan, óvatosan menjek vele haza. Nagyon hálás vagyok az autószerelőmnek, aki olyan karosszérialakatost ajánlott, aki intézi a biztosítást, és trélert is szerzett, hogy elszállítsák az összetört kocsit. Mindig akad segítség, a bajban kiderül, kikre számíthatok."

Oszter Sándor nagyon megijedt, amikor megtudta mi történt. Elmondta, visz a feleségének egy új autót, hiszen nem maradhat kocsi nélkül a balatoni házban, fent a hegyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.