"Erre én nagyon alkalmas vagyok "- így él egyedül Vitray Tamás

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
válás Vitray Tamás egyedüllét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tévés legenda 87 évesen vált el feleségétől, Kállay Boritól. Vitray Tamás harminckét év házasság után mégsem éli meg rosszul a magányt. Elárulta, mivel telnek a mindennapjai.

Vitray Tamás noha három évtizeden keresztül élt házasságban, most a válása után azt mondja, nem újdonság számára az egyedüllét, mivel két kapcsolata között két év magányosan telt. A tévés tehát nem esett kétségbe, helyette például elkezdett főzni – írja a Best Magazin. Elárulta, egyáltalán nem unatkozik, egyszerű dolgokkal is beéri.

Vitray Tamás nem unatkozik egyedül sem. Fotó: Hirling Bálint [origo]

„Van egy kis gyakorlatom az egyedüllétben, hiszen két házasság között éltem két évet egyedül, körülbelül tudom, hogy milyen ez.

És erre én nagyon alkalmas vagyok, mert sosem unatkozom egyedül. Egyszerű dolgokkal beérem.

A felkelés rítusa mindig ugyanaz, elég álmosan ébredek, mert altatóval alszom. Reggelente biciklizem és tornázom. Aztán reggelit készítek, mindig ugyanazt. Kefirt szezámmaggal és lenmaggal. Aztán két szelet pirítós kenyeret vajjal és lekvárral, végül egy-két kapszulás kávé."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.