Nagyon eldurvult Jamie King színésznő válása

válás Jamie King
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jamie King színésznő és férje, Kyle Newman válása kezd nagyon elharapódzni. Jamie bántalmazással vádolja férjét, míg Kylie azt állítja, felesége drogfüggő.

Jamie King színésznő, akit olyan filmekben láthattunk, mint a Sin City, vagy a Feketék fehéren, éppen válófélben van filmkészítő férjétől, és úgy tűnik, nem lesz egyszerű menet. A People által megszerzett dokumentumok szerint máris megy a sárdobálás, pedig még el sem kezdődött az igazi procedúra, hiszen csak május 18-án adták be a papírokat.

Jamie King és Kyle Newman Forrás: AFP/Chris Delmas

A színésznő ezzel együtt rögtön családon belüli erőszakkal vádolta meg férjét. Azt állítja, Kyle Newman rendszeresen, verbálisan és érzelmileg bántalmazta őt. "Szidott engem, azt mondta, szörnyű ember és szörnyű anya vagyok" - áll a benyújtott dokumentumban. A színésznő azt is állítja, hogy a férje elzárta őt barátaitól, most pedig a közös gyermekeiktől.

Elmondta, félelemben élt, folyamatos megaláztatásban részesült, és a férje hazugásokat terjesztett róla,

azt, hogy kábítószereket használ és iszik. Ezért Jamie King vizsgálatoknak is alávetette magát, és kiderült, nem volt sem drog sem alkohol a szervezetében.

Férje természetesen nem hagyta szó nélkül az állításokat. Az általa beadott dokumentumokban az áll, hogy

a felesége drogos és alkoholista, ezek a problémák pedig hatással vannak a szülői feladatainak ellátására.

Azt is állítja, hogy a nő akkor is élt különböző szerekkel, amikor terhes volt. Egy alkalommal pedig alkohol befolyásoltság alatt vezetett úgy, hogy a gyerekeik az autóban ültek. Hozzátette, volt, hogy a színésznő napokra eltűnt, és egyszer viszonya is volt. Valamint tagadja, hogy valaha bántalmazta volna bármilyen módon feleségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.