öngyilkos gondolatok Ariana Grande Pete Davidson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pete Davidson neve sokaknak leginkább onnan lehet ismerős, hogy 2018-ban eljegyezte Ariana Grandét, majd még abban az évben váratlan szakításuktól volt hangos a sajtó. Most pedig CBS Sunday Morning c. műsorában beszélt életének egyik legnehezebb időszakáról.  Bevallotta, hogy korábban többször is önveszélyesen viselkedett, de mára már túljutott ezen a mélyponton.

A komikus-színész még 2001-ben veszítette el édesapját, aki hivatásos tűzoltóként, a World Trade Centert ért terrortámadás után, az emberek mentése közben halt meg. Pete ekkor 7 éves volt, így nagyon korán egy hatalmas traumával kellett szembe néznie, ezt pedig a zűrös kamaszkor követte. 2018-ban a Grandéval való szakítása után közösségi oldalára egy búcsúüzenetre hajazó szöveget posztolt - jegyzi a Foxnews.

Ezt követően végül törölte az Insta-oldalát, majd szanatóriumba vonult.

Davidson nemrégiben pedig a The King of Staten Island című saját életét feldolgozó filmen dolgozott, amelynek főszereplője és szövegírója is volt egyaránt. A film terápiaszerűen hatott rá. Ahogy az egyik filmjelenetben is látható, a valóságban is számtalanszor vezetett csukott szemmel, biztonsági öv nélkül. Állapota akkor stabilizálódott, amikor megkapta a megfelelő orvosi kezelést.

Annyira közel kerültem az öngyilkossághoz, amennyire csak lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.