L.L. Junior és párja már nagyon várják kislányukat: "Imádkozunk, hogy egészséges legyen a baba"

Forrás: Facebook -
házasság Lili kislány Körtvélyessy Kinga szerelem egészség L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha minden terv szerint halad, nem sokkal lányuk születése előtt, augusztusban L.L. Junior és felesége, Kinga új házba költöznek.

"Már kész van Lacika és Lili szobája is, egymás mellett lesznek, a festés még hátra van, meg pár apróság hiányzik, valamint a kert is most készül. Nagyon várjuk, hogy ott lakjunk, terápia lesz ez nekünk, jön egy új közös élet kezdete"

– kezdte a Blikknek L. L. Junior.

"Nagy boldogság nekünk ez a ház, hálásak vagyunk érte, és reméljük tőle a szebb jövőt (...) Még az is lehet, hogy majdnem egyszerre lesz a költözés és érkezik a baba, de nagyon szeretnénk, ha a törökbálinti házba hozhatnánk haza a kislányunkat." - folytatta Junior, akinek szeptemberben születik a kislánya, Lili.

L.L. Junior felesége, Kinga már a 26. hétben van, és bár dolgozik, nagyon ügyel arra, hogy ne hajtsa túl magát. A kismama elmesélte, hogy olyan kórházban ad életet kislányának, amelynek a legfelszereltebb koraszülött osztálya van.

"Természetesen imádkozunk, hogy egészséges legyen a baba, és hiszünk benne, nem lesz semmi baj"

– tette hozzá a kismama, aki azt is elárulta, hogy hamarosan babamozira mennek, ahol már láthatják kislányuk arcvonásait.

Forrás: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.