Eljegyezte kedvesét Kefir

Forrás: RTL Klub -
Kefir eljegyzés V-Tech
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kefir örömhírről számolt be nemrég: eljegyezte kedvesét, Mariannt. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Kefir számára a 2020-as év eddig katasztrófa volt. Év elején szerelme, Mariann kórházba került, az énekes pedig 3 hétig el se mozdult az ágya mellől. A betegség után külföldre mentek nyaralni, ám majdnem kint kellett maradniuk a koronavírus miatt.

Most azonban örömhírről számolt be a Story Magazinnak, ugyanis, mint kiderült, 7 év után megkérte élete párja kezét. Az énekes elmondta, Mariann már nagyon régóta szeretett volna májusfát kapni, ám eddig erre nem került sor.

Forrás: RTL Klub

"Idén április utolsó napjának éjszakáján, miközben ő aludt, szépen feldíszítettem neki a kertünkben álló tujákat krepp-papírral, lufikkal, és reggel kivezettem oda, hogy nézze meg, milyen meglepetés várja. Ő félálomban, pizsamában kibotorkált, és nagyon meghatódott, pláne, amikor hátrafordult, és én ott térdeltem előtte öltönyben, gyűrűvel a kezemben" - vallotta be a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.